Že veš kam za vikend v Posavju 062

Že veš kam za vikend v Posavju 062 Grafika: ePosavje

Literarni večer, dobrodelni koncert, jam session, rokomet v Dobovi, speedway, nogomet in rokomet v Krškem, javna generalka Pihalnega orkestra Krško. In? Sprememba vremena. Poštena!

Vse posavske dogodke tega vikenda objavljamo v sodelovanju s spletno stranjo posavski.si.

Petek

V Brestanici bo zvečer literarni večer posvečen pesniku Srečku Kosovelu: Poezija Srečka Kosovela, v Krškem dobrodelni koncert, v Grajski kavarni na Gradu Sevnica pa bo jam session. V Dobovi rokometno srečanje za obstanek ali izpad iz 1. B lige.

Sobota

Speedway, rokomet in nogomet v Krškem, v Mladinskem centru Brežice bodo odprli razstavo umetnika Janže Lorber, Horro'risbe.

Nedelja

Javna generalka Pihalnega orkestra Krško v nedeljskem večeru.

Vremenska napoved

V petek bo pretežno jasno. Najvišje dnevne temperature bodo od 25 do 30 stopinj C. V soboto bo dopoldne in sredi dneva še sončno in zelo toplo. Popoldne bodo padavine in nevihte najprej zajele severno Slovenijo in se zvečer razširile na večji del države. Pihati bo začel severovzhodni veter, na Primorskem v noči na nedeljo zmerna do močna burja. Najnižje jutranje temperature bodo od 10 do 17, najvišje dnevne pred popoldansko in večerno ohladitvijo še od 22 do 29 stopinj C.

Kam v Posavju? Obišči posavski.si.

(ARSO, eP)

Poglejte tudi

Pridružite se nam na Facebooku

Pošljite novico