Izpeljali delavnico Trženje v digitalni dobi, 21. junija že nova

Izpeljali delavnico Trženje v digitalni dobi, 21. junija že nova Foto: CPT Krško

Podjetja in podjetniki se v današnji digitalni dobi vedno bolj srečujejo z izzivi novih oblik trženja. Prejšnji teden smo na delavnici, ki jo je organiziral CPT Krško v Mladinskem centru Krško z naslovom Trženje v digitalni dobi razjasnili nekatere dileme, kako v poplavi različnih orodij in kanalov komuniciranja najti tisto pravo kombinacijo oziroma pristop.

Predaval je g. Mitja Špende, senior svetovalec in direktor poslovnega razvoja družbe Creatim Ržišnik Perc d.o.o. s 15 letnimi izkušnjami pri uporabi digitalnih pristopov v marketingu in prodaji. Oglejte si nekaj utrinkov z omenjene delavnice. V začetku julija nameravamo izvesti nadgradnjo delavnice s poudarkom na praktičnem primeru (case study), z istim predavateljem.

V naslednjem tednu pa vas vabimo na delavnico »Kako brati bilance ?«

AJPES je že objavil letna poročila večine podjetij. Kako brati bilance, kaj ti izkazi razkrivajo ter kaj prikrivajo? Poslovno življenje je igra, v kateri dobivajo bolje informirani, zato ne prezrite delavnice s to tematiko.

Delavnica bo sredo, 21. junija 2017 ob 12. uri v Mladinskem centru Krško, CKŽ 105, Krško. V aprilu smo na delavnici s podobno vsebino spoznali že nekatere osnove, ki pa jih bomo nadgradili, tako v teoriji kot v praksi. Udeleženci bodo med drugim izvedeli:

  • Kako pravilno vrednotiti postavke bilanc? 
  • Kako razkriti možne manipulacije pri bilancah? 
  • Kaj nam povedo prihodki in kaj dobiček? 
  • Praktični primeri 

 Predavala bo davčna svetovalka in članica franšizne skupine Simič in Partnerji, ga. Alenka Zaman, dipl. ekon. 

Delavnica bo trajala približno tri ure, udeležba je brezplačna. Vljudno vabljeni!

Prijave so obvezne na tel. št. 07/ 490 22 20, po elektronski pošti: info@cptkrsko.si ali na sedežu Centra za podjetništvo in turizem Krško (CKŽ 46, Krško).

CPT Krško


Poglejte tudi

Pošljite novico