Komunala Brežice na zemljevidu uglednih delodajalcev

Komunala Brežice na zemljevidu uglednih delodajalcev Foto: arhiv ePosavje

Spremembe so stalnica. Da jih spremenimo v pozitivne, potrebujemo navdih, motivacijo, strast. Zavzeti zaposleni, dobra organizacijska energija, ustvarjalni odnosi, vizija, sodelovanje in povezanost so bistveni. Podjetja v Sloveniji z nadpovprečnimi rezultati predanosti in zavzetosti zaposlenih dosegajo višjo dodano vrednost na zaposlenega.

Na področju upravljanja s kadri je letos razpis za HRM projekte, ki poteka že petnajsto leto, nominiral Komunalo Brežice, kjer so zasnovali projekt »Celostni model sistema inovacij 3 x 12«, ki je avtorsko delo vodje sektorja splošnih služb Petre Grajžl in ga vpeljujejo v podjetje. Poleg brežiškega javnega komunalnega podjetja je letos nominirancev še šest: A1 Slovenija, Atlantic Grupa, Infinum, Lek, Optiweb in Špica International.

Na Komunali Brežice so počaščeni že z nominacijo, ki potrjuje, da širša slovenska javnost ceni njihove inovativne pristope ravnanja z ljudmi pri delu in hkrati brežiško Komunalo postavlja na zemljevid uglednih delodajalcev. Predstavitev nominiranih HRM projektov in razglasitev zmagovalcev bo v sredo, 15. novembra, na HR&M konferenci v Ljubljani.

Komunala Brežice


Poglejte tudi

Pošljite novico