Domov | Gospodarstvo | Mednarodni simpozij Fakultete za turizem UM

Mednarodni simpozij Fakultete za turizem UM

Mednarodni simpozij Fakultete za turizem UM
Foto: arhiv ePosavje

V dneh od 13. do 16. junija bodo v Brežicah in v Centru Rinka (Logarska dolina) gostili mednarodni simpozij na temo Izmenjava primerov dobre prakse v turizmu, ki ga organizirata Poslovno-komercialna šola Celje, Višja strokovna šola in Fakulteta za turizem Univerze v Mariboru.

Simpozij se bo začel 13. junija ob 16. uri s sprejemom gostov iz Slovenije, Srbije in Makedonije na Fakulteti za turizem UM v Brežicah. Udeleženci simpozija si bodo v naslednjih dneh ogledali več primerov dobre prakse v turizmu (primeri zidaniškega turizam v regiji Posavje, turizma na vasi, wellnessa, eko hotela itd.).

V petek, 15. junija pa bo v Centru Rinka v Solčavi potekal mednarodni simpozij z naslovom Izmenjava primerov dobrih praks v turizmu«, na katerem bodo udeleženci predstavili posamezne primere praks v turizmu, ki so se izkazale tako za tržno učinkovite kot tudi za trajnostno naravnane oblike turizma. Ob tej priložnosti bo izšel tudi zbornik, v katerem bodo prispevki objavljeni.

Fakulteta za turizem UM

Kaj je novega v posavskem gospodarstvu? Stisni Všeč mi je in se nam pridruži!Naroči se na RSS feed komentarjev Komentarji (0):

Vabljeni k sodelovanju!
Skupaj komentarjev: | Prikazanih:

Povej svoje mnenje:

Uredništvo spletnega mesta ePosavje.com ne odgovarja za vsebino objavljenih komentarjev.
Pridržujemo si pravico do zavrnitve objave oddanega komentarja. Objava oglasnih sporočil ni dovoljena.

Prosimo za strpno debato!Prepišite črke in številke s spodnje slike:

Prijavi se na enovice:
Vpišite vaš elektronski naslov in stisnite Prijava.
Kako do nas?