Kaj se je od petka do nedelje zvečer dogajalo na 112?

Kaj se je od petka do nedelje zvečer dogajalo na 112? Foto: arhiv ePosavje

Kaj vse se je od petka do nedelje dogajalo na številki 112? V nadaljevanju objavljamo pregled dogodkov.

Petek 

Pomagali oboleli osebi

Ob 7.54 so gasilci Poklicne gasilske Krško na Kolodvorski ulici v Krškem, s tehnično intervencijo nudili pomoč reševalcem pri prenosu obolele osebe, reševalci nujne medicinske pomoči Krško so jo prepeljali na zdravljenje v Splošno bolnišnico Novo mesto.

Odprli vrata kletnih prostorov

Gasilci Poklicne gasilske enote Krško so 16. uri in 17 minut na Cesti krških žrtev v Krškem, s tehnično intervencijo odprli vrata kletnih prostorov večstanovanjskega objekta.

Osje gnezdo v strehi stanovanjskega objekta

Ob 19.12 so posredovali gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Obrežje na Kregarjevi ulici v Brežicah, kjer so odstranili osje gnezdo s strehe stanovanjskega objekta.

Sobota

Nesreča na Sponjem Pijavškem, avto s ceste

Ob 6.36 je v Spodnjem Pijavškem, občina Krško, po prometni nesreči dežurni delavec CGP Novo mesto z vpojnimi sredstvi nevtraliziral oljni madež in počistil cestišče.

Nesreča na Šmarski cesti v Sevnici

Ob 13.37 so gasilci PGD Sevnica, na Šmarski cesti v Sevnici, zaradi posledic prometne nesreče, odklopili akumulatorja na poškodovanih vozilih.

Gorelo v naravi, ogenj se je širil proti Zasapu

Ob 15.57 je zagorelo strnišče in trava v naravi v kraju Drnovo, občina Krško. Posredovali so gasilci Poklicne gasilske enote Krško, zaradi širjenja požara v naselje Zasap v občini Brežice pa so bili aktivirani gasilci PGD Cerklje ob Krki in PGD Pirošica. Gasilci so požar na površini dveh hektarjev strnišča ter travnate površine in pol hektarja mešanega gozda pogasili.

Nedelja

Vožnja z motorjem se je končala tragično

Ob 16.05 je pri kraju Kržišče, občina Krško, padel motorist. Gasilci Poklicne gasilske enote Krško so zavarovali kraj nesreče, nudili pomoč reševalcem nujne medicinske pomoči Zdravstvenega doma Krško in dežurni ekipi helikopterske nujne medicinske pomoči Maribor pri oskrbi poškodovanca, motorist je podlegel poškodbam na kraju nesreče.

(sos112, bš, eP)


Poglejte tudi

Pošljite novico