Drenovec pri Leskovcu: Prevrnil se je s traktorjem in...

Drenovec pri Leskovcu: Prevrnil se je s traktorjem in... Foto: arhiv ePosavje

Ob 17.46 se je kraju Drenovec pri Leskovcu, občina Krško, občan prevrnil pri košnji z vrtnim traktorjem. Poškodbe so bile tako hude, da je občan umrl na kraju dogodka.

Poškodbe so bile prehude

Pomoč gasilcev, reševalcev in policistov

Gasilci Poklicne gasilske enote Krško so pomagali reševalcem nujne medicinske pomoči Zdravstvenega doma Krško pri oskrbi in reanimaciji poškodovanca, a žal mu niso mogli več pomagati.

Poškodbam podlegel na kraju dogodka

Kot dodajajo na Regijskem centru za obveščanje Brežice, "je občan podlegel poškodbam na kraju dogodka." Obveščene so bile pristojne službe.

12. oktober 2017

(9:25) Nesreča s traktorjem v Drenovcu pri Leskovcu

V nesreči je umrl 81-letnik

Nekaj pred 18. uro so bili krški policisti obveščeni, da naj bi se v Drenovcu pri Leskovcu pri delu z vrtnim traktorjem poškodoval moški, 81-letni moški je zaradi hudih poškodb umrl na kraju nesreče.

Kosil po brežini in se prevrnil

Policisti so opravili ogled in ugotovili, da je moški z vrtnim traktorjem kosil po brežini in se z vozilom prevrnil. Ob prevračanju je padel s traktorja, vozilo pa je obstalo na njem. "Policisti bodo o nesreči s poročilom seznanili pristojno tožilstvo," dodajajo policisti.

Obvestila in ostale aktivnosti

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 12-ih urah posredovali tri pozive za nujno medicinsko pomoč, dežurnemu higieniku Nacionalnega veterinarskega inštituta Novo mesto so posredovali naročilo za odvoz poginule živali.

(bš, PU Novo mesto, sos112, ReCO Brežice, eP)


Poglejte tudi

Pošljite novico