V Krškem ustavili pijanega Makedonca, pri Sevnici Hrvata

V Krškem ustavili pijanega Makedonca, pri Sevnici Hrvata Foto: arhiv ePosavje

Posavski policisti so imeli v noči na ponedeljek opravka s tremi pijami šoferji, od tega sta bila dva s tujima potnima listinama.

V Krškem ustavili pijanega Makedonca, v Sevnici Hrvata

Makedonec napihal na Zdolski cesti

Krški policisti so med kontrolo prometa na Zdolski cesti v petek ustavili voznika osebnega avtomobila in mu zaradi očitnih znakov alkoholiziranosti odredili preizkus. 55-letni kršitelj iz Makedonije, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja, je imel v litru izdihanega zraka 0,74 miligramov alkohola. Avtomobil so mu zasegli in o kršitvah seznanili sodišče.

Sevniški policisti so imeli opravka s Hrvatom

Sevniški policisti so v noči na ponedeljek pri naselju Podgorje ob Sevnični ustavili voznika kombiniranega vozila iz Hrvaške. Med postopkom so ugotovili, da 54-letni voznik nima veljavnega vozniškega dovoljenja, vozil pa je pod vplivom alkohola. Kombinirano vozilo so mu zasegli in o kršitvah seznanili sodišče.

Pri Kostanjevici napihal 43-letnik

V noči na ponedeljek so krški policisti v Dobravi pri Kostanjevici ustavili voznika osebnega avtomobila in mu zaradi očitnih znakov alkoholiziranosti odredili preizkus. 43-letni kršitelj je imel v litru izdihanega zraka 0,84 miligramov alkohola., pa so ga odpeljali v prostore za pridržanje in o vožnji pod vplivom alkohola z obdolžinim predlogom seznanili sodišče.

(PU Novo mesto, eP)


Poglejte tudi

Pošljite novico