Policisti o sredinih nesrečah na avtocesti in na Šmarčni

Policisti o sredinih nesrečah na avtocesti in na Šmarčni Foto: arhiv ePosavje

V sredo so policisti med drugim obravnavali tudi dve prometni nesreči, eno na avtocesto in drugo pri Šmarčni v občini Sevnica. Kaj pravijo o obeh nesrečah? Več v nadaljevanju zapisa:

Policisti o dveh sredinih nesrečah v Posavju

39-letnica izgubila oblast nad vozilo

Na avtocesti, na relaciji Smednik- Drnovo, se je nekaj po deseti uri dopoldan zgodila prometna nesreča, domnevno zaradi neprilagojene hitrosti. Med vožnjo je 39-letna voznika osebnega vozila izgubila oblast nad vozilo in zletela s ceste ter pristala na strehi. Kot pravijo policisti, "prisotnosti alkohola niso ugotovili, lažje poškodovano voznico pa so oskrbeli v novomeški bolnišnici."

50-letnik iz neznanega vzroka na levi vozni pas

Na glavni cesti od Boštanja proti Vrhovem je nekaj pred enajsto prišlo do trčenja med dvema osebnima avtomobiloma. Po prvih ugotovitvah policistov je 50-letni voznik osebnega vozila, ki je vozil proti Boštanju, iz neznanega vzroka zapeljal na drugo stran in trčil v avto, ga je po svoji strani pravilno peljal 33-letni voznik s sopotnico. V nesreči se je lažje poškodoval 50-letni povzročitelj, zaradi ogleda in odstranjevanja posledic pa je bila cesta zaprta do pol ene ure. "Oba voznika sta bila preizkušena, a prisotnosti alkohola niso zaznali," dodajajo policisti.

(eP)


Poglejte tudi

Pošljite novico