Poziv policistov uspel, z voznico so že vzpostavili kontakt

Poziv policistov uspel, z voznico so že vzpostavili kontakt Grafika: ePosavje

V četrtej zjutraj, okoli 5.25 je bilo, je v Krški vasi voznica osebnega avtomobila zbila 16-letnico, ki je na osvetljenem prehodu za pešce prečkala vozišče.

Nesreča v Krški vasi

Po prvih ugotovitvah se je voznica ustavila na avtobusnem postajališču, pristopila nazaj do padle 16-letnice in ji pomagala do avtobusnega postajališča. Med pogovorom je 16-letnica potožila, da ji je slabo in bo poklicala mamo, nakar je voznica odpeljala iz kraja.

Policija poziva voznico, da se zaradi razjasnitev okoliščin nesreče oglasi na policijski postaji Brežice. Morebitni očividci, ki bi lahko nudili koristne podatke o okoliščinah nesreče, naj pokličejo na policijsko postajo Brežice, na telefonsko številko (07) 466 03 00, na številko policije 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200,

 

Vir: Policijska uprava Novo mesto

Kot pravijo na Policijski upravi Novo mesto, "naj bi bila voznica stara okoli 40 let, močnejšega glasu, kostanjevih las, postriženih na »paž«, vozila pa je osebni avtomobil (limuzina) črne barve, poškodovano ima desno stransko ogledalo. 16-letnico so oskrbeli v brežiški bolnišnici in ugotovili, da je lažje poškodovana."

Policisti pozivajo voznico in očividce

"Policija poziva voznico, da se zaradi razjasnitev okoliščin nesreče oglasi na policijski postaji Brežice. Morebitni očividci, ki bi lahko nudili koristne podatke o okoliščinah nesreče, naj pokličejo na policijsko postajo Brežice, na telefonsko številko (07) 466 03 00, na številko policije 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200," dodajajo policisti.

(15:55) Z voznico so že vzpostavili kontakt

S Policijske uprave Novo mesto so popoldne sporočili, da so dobre pol ure objavi v medijih in socialnih omrežjih policisti s pomočjo občanov že prišli do voznice.

(bš, eP)


Poglejte tudi

Pošljite novico