Skip to main content
V Posavju 9° C Ponedeljek, 1. marec 2021
30.09.2020
12:58
Policija, avtomobil
Foto: arhiv ePosavje
Krški policisti so imeli v torek opravka s 34-letnikom, ki se je požvižgal na znake, s katerimi so ga želeli ustaviti. Nad Podbočjem policisti izsledili pet državljanov Bangladeša.

Pri Črešnjicah ustavljali voznika, ta njihovih znakov ni upošteval

S popešeno vožnjo bežal pred policisti, a so ga uspeli ustaviti

Policisti Policijske postaje Krško so med kontrolo prometa v Črešnjicah pri Cerkljah ustavljali voznika osebnega avtomobila. Kršitelj znakov s katerimi so ga ustavljali ni upošteval in je s pospešeno hitrostjo nadaljeval z vožnjo, zapeljali so za njim in ga ustavili na območju Kerinovega Grma.

34-letnik brez dovoljenja in pod vpliovm alkohola

Med postopkom so ugotovili, da 34-letni voznik nima veljavnega vozniškega dovoljenja, vozil pa je pod vplivom alkohola. Avtomobil Alfa romeo so mu zasegli, zaradi kršitev izdali plačilni nalog in na sodišče naslovili obdolžilni predlog.

2120 evrov kazni, čaka ga tudi obdolžilni predlog

Kot pravijo policisti, "določila Zakona o pravilih cestnega prometa in Zakona o voznikih za omenjene kršitve določajo globo v višini 2120 evrov."

Pri Podbočju izsledili pet državljanov Bangladeša

Postopki s tujci še potekajo

Policisti Policijske uprave Novo mesto so med opravljanjem nalog varovanja državne meje na območju naselja Hrastek na območju Policijske postaje Krško izsledili in prijeli pet državljanov Bangladeša, ki so nezakonito prestopili državno mejo. "Policijski postopki s tujci še potekajo," pravijo na Policijski upravi Novo mesto.

(eP)

krško

Pridružite se nam

Novice iz Posavja