Skip to main content
V Posavju N/A° C Petek, 19. april 2024
17.02.2020
09:01
Foto: arhiv ePosavje
Kaj vse je v Posavju dogajalo od petka do ponedeljka, 14. do 17. februarja? Na Regijskem centru za obveščanje Brežice so zabeležili tudi te dogodke.

Helikopter, trije požari in delovna nesreča

V soboto zjutraj v Brežicah helikopter

Ob 9.11 je posadka helikopterja Slovenske vojske skupaj s sekundarno ekipo kliničnega centra Ljubljana s helikopterjem prepeljala obolelo osebo iz Splošne bolnišnice Brežice v Univerzitetni klinični center Ljubljana.

Gorela štiri vozila

Ob 4.05 so v naselju Kerinov grm, občina Krško gorela štiri zapuščena vozila, požar so pogasili gasilci Poklicne gasilske enote Krško.

Požar na Bregah

Ob 13.27 je v bližini naselja Brege, občina Krško, gorelo v naravnem okolju. Gasilci Poklicne gasilske enote Krško so požar, ki je zajel okoli hektar stare travnate površine pogasili. Obveščene so bile pristojne službe.

Padel s strehe

Ob 17.04 se je v naselju Globoko, občina Brežice, pri padcu s strehe objekta poškodoval delavec. Reševalci nujne medicinske pomoči Brežice so poškodovanega na kraju ustrezno oskrbeli in z reševalnim vozilom prepeljali v Urgentni center Brežice, obveščene so bile pristojne službe.

Dimniški požar na Oklukovi gori

Ob 19.49 so se v naselju Oklukova gora, občina Brežice, v dimniku stanovanjske hiše vnele saje. Gasilci PGD Spodnja Pohanca, PGD Sromlje in PGD Brežice so goreče saje pogasili in pregledali dimnik s termovizijsko kamero.

Prejšnji teden v Posavju 18 izrednih dogodkov

V preteklem tednu so na območju Posavja zabeležili 18 izrednih dogodkov, od tega tri v občini Krško, osem v občini Brežice in sedem v občini Sevnica.

Obvestila in ostale aktivnosti

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so od petka popoldne do ponedeljka zjutraj posredovali 24 pozivov za nujno medicinsko pomoč.

(eP)

reco brežice
brežice
krško
sevnica

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Zadnje novice

Novice iz Posavja