Skip to main content
Petek, 29. marec 2024
17.03.2021
06:30
Foto: arhiv ePosavje
Od zadnjega poročanja so policisti obravnavali pet prometnih nesreč in devet kršitev javnega reda in miru, na številko 113 pa so prejeli tudi 135 klicev.

Pet prometnih nesreč

V Brežicah zasegli avtomobil

Policisti so obravnavali prometno nesrečo z lažjimi telesnimi poškodbami in štiri prometne nesreče, v katerih je nastala premoženjska škoda. V Brežicah so zasegli avtomobil kršitelju cestno prometnih predpisov, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja.

Devet kršitev javnega reda in miru

Od torka do srede so policisti posredovali še zaradi devetih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih, s področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj ponarejanja denarja, vlomov in tatvin.

Policija, avtomobil, 113

135 klicev na številko 113

Policisti Policijske uprave Novo mesto so intervenirali v 40 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 135 klicev, posredovali so zaradi iskanja pogrešane osebe.

Vlom v Velikem Mraševem

V Velikem Mraševem na območju Policijske postaje Krško je v noči na torek nekdo vlomil v garažo stanovanjske hiše. Kot pišejo policisti, odtujil ni ničesar, nastala je le premoženjska škoda povzročena z vlomom.

(eP)

krško
brežice
sevnica
radeče

Pridružite se nam

Poglejte tudi