Skip to main content
Četrtek, 28. marec 2024
20.10.2020
06:48
Foto: arhiv ePosavje
Od zadnjega poročanja sedem prometnih nesreč, 14 kršitev javnega reda in miru, petim voznikom pa so zasegli avtomobile - tudi Brežičanu, ki ni upošteval prepovedi vožnje.

Sedem prometnih nesreč, petim so zasegli avtomobile

Niso imeli veljavnih vozniških dovoljenj, pa so ostali brez avtomobilov

Policisti so obravnavali sedem prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda in zasegli vozila petim kršiteljem cestno prometnih predpisov, ki niso imeli veljavnih vozniških dovoljenj.

14 kršitev javnega reda in miru

Policisti so posredovali tudi zaradi 14-ih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih, s področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj grožnje, poškodovanja tuje stvari, ponarejanja denarja in tatvin.

Policija 113, avtomobil

V Brežicah prepovedali vožnjo 25-letniku

Prepovedi ni upošteval, pa so mu avtomobil zasegli

V Brežicah so zaradi nepravilnega prevoza otroka v dopoldanskih urah brežiški policisti prepovedali nadaljnjo vožnjo 25-letnemu vozniku osebnega avtomobila. Kot pravijo policisti, kršitelj ni upošteval prepovedi, nadaljeval je z vožnjo, zato so mu zaradi kršitev avtomobil zasegli in na sodišče naslovili obdolžilni predlog.

244 klicev na številko policije, 61 primerov je bilo nujnih

Policisti so posredovali so zaradi požara, sprožitve signalno varnostne naprave in nezakonitih prehodov državne mej, od zadnjega poročanja so intervenirali v 61 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 244 klicev.

(eP)

politika
krško
brežice
sevnica
kostanjevica na krki

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja