Skip to main content
Petek, 29. marec 2024
26.01.2021
07:10
Foto: arhiv ePosavje
Od zadnjega poročanja so policisti obravnavali tri prometne nesreče, tri kršitve javnega reda in miru, na številko 113 prejeli 114 klicev, posredovali so na 29 nujnih primerih.

Kronika Policijske uprave Novo mesto, 25. januar 2021

Tri prometne nesreče, tri kršitve javnega reda in miru

Policisti so obravnavali so tri prometne nesreče, v katerih je nastala premoženjska škoda in zasegli vozila trem kršiteljem cestno prometnih predpisov. Ob tem so posredovali tudi zaradi treh kršitev javnega reda in miru na javnem kraju in v zasebnih prostorih, s področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj ponarejanja dokumentov in tatvine.

Policija, državna meja

Na številko 113 prejeli 114 klicev

Posredovali so na 29 nujnih primerih

Policisti Policijske uprave Novo mesto so intervenirali v 29 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 114 klicev, posredovali so zaradi poskusov izmika mejni kontroli.

Na Obrežju v dveh tovornjakih šest tujcev

Dva državljana Maroka in štirje Afganistanci

Policisti Postaje mejne policije Obrežje so med kontrolo tovornega vozila bosanskih registrskih oznak odkrili dva državljana Maroka, ki sta se skrita med tovorom poskušal izogniti mejni kontroli in nezakonito vstopiti v Slovenijo.

Tujce so predali hrvaškim varnostnim organom

V tovornem vozilu bolgarskih registrskih oznak so odkrili štiri državljane Afganistana, ki so se prav tako poskušali izogniti mejni kontroli. Policisti so tujce po zaključenem postopku predali hrvaškim varnostnim organom.

(eP)

policija
krško
brežice
sevnica
kostanjevica na krki

Pridružite se nam

Poglejte tudi