Skip to main content
Petek, 29. marec 2024
04.12.2020
06:29
Foto: arhiv ePosavje
Od zadnjega poročanja so policisti obravnavali šest prometnih nesreč, štirim so zasegli vozila, posredovali so zaradi sedmih kršitev javnega reda in miru.

Ostala obvestila

Šest prometnih nesreč

Policisti so obravnavali šest prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda in zasegli vozila štirim kršiteljem cestno prometnih predpisov, ki niso imeli veljavnih vozniških dovoljenj.

Sedem kršitev javnega reda in miru

Policisti so posredovali tudi zaradi sedmih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih, s področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj poškodovanja tuje stvari, vloma in tatvin.

167 klicev na 113, 33 nujnih primerov

Policisti Policijske uprave Novo mesto so intervenirali v 33 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 167 klicev, posredovali so zaradi požara in nezakonitih prehodov državne meje.

Prijeli tri državljane Afganistana

Policisti so med opravljanjem nalog varovanja državne meje na območju Novega mesta in Krškega izsledili in prijeli tri državljane Afganistana, ki so nezakonito prestopili državno mejo. "Policijski postopki s tujci še niso zaključeni," dodajajo v sporočilu.

policija
krško
brežice
sevnica
kostanjevica na krki
radeče

Pridružite se nam

Poglejte tudi