Zbudi se, Katka

Zbudi se, Katka Foto: Blaž Šunta

Člani Kulturnega društva Leskovec pri Krškem so tudi letos poskrbeli za novo gledališko predstavo. Tokrat so na oder postavili bulvarko "Zbudi se, Katka", hrvaškega dramatika in pisca Milana Grgiča.

Kratki povzetek zgodbe

Nikova žena in tašča odhajata čez vikend, in povsem normalno je, da Niko in prijatelji prosto stanovanje izkoristijo za snemanje striptiza. Stvar bi fantastično uspela, če ne bi Katka (plesalka), ki jo boli glava, po pomoti vzela taščinih uspavalnih tablet. A fantje ostanejo ledeno hladni in logično sklenejo, da se je pač treba znebiti zaspanke. Pri tem na pomoč prijazno priskočita bivši kaznjenec Cenček in ženin nesojeni ljubimec Kazimir, zato vse poteka povsem brez zapletov. Oziroma bi tako potekalo, če se med tem ne bi vrnili žena in tašča…

Kdo nastopa v predstavi?

V predstavi so zaigrali Jože Grajžl (Niko), Boštjan Arh (Igor), Zdenko Perec (Tomo), Matija Gorenc (Kazimir). Klavdija Mirt (mama), Lucija Mlakar (Katka), Tatjana Grebenc (Elvira) in Bojan Kolman (Cenček), igro pa je zrežiral Rastislav Florjančič.

V torek zvečer še v Kulturnem domu Krško

Leskovški gledališčniki so v petkovem in sobotnem večeru napolnili prostore tamkajšnje osnovne šole, v torek zvečer (predstava se prične ob 18.uri) pa vas vabijo v Kulturni dom Krško.

Videozapisi:

(bš, eP)

FOTOGRAFIJE (18)


Poglejte tudi

Pošljite novico