18. božično - novoletni koncert Godbe Blanški vinogradniki

18. božično - novoletni koncert Godbe Blanški vinogradniki Foto: Milan Kozole

Leta hitro minijo, mi pa smo postali "polnoletni". Za nami je že 18. božično-novoletni koncert, ki ga člani Godbe Blanški vinogradniki kot vsako leto priredili in izvedli na dan samostojnosti in enotnosti v športni dvorani OŠ Blanca.

Pod vodstvom Martina Marka in Anje Kozinc smo izvedli čudovito glasbeno vzdušje v dvorani. Poleg članov in članic so vzdušje popestrili še glasbeni gosti - Vera in Originali, Tamburaška skupina Simpatizeri, vokalna solista Anja Kozinc in Jure Klenovšek, Mladinski pevski zborček OŠ Blanca, Original Štajerci ter plesalki Žana Žnidarič in Neli Kovačič.

Čarobno obarvan program, v duhu na dan samostojnosti in enotnosti, sta povezovala Saša Martinčič in Domen Mirt. Za humoristični vložek sta poskrbela Roman in Dejan Drstvenšek, ki sta nas nasmejala do solz in popestrila večer.

Na odru so se nam pridružili tudi predsednik KD Godba Blanški vinogradniki Roman Kragl, predsednik KS Blanca Marjan Ločičnik, ravnatelj OŠ Blanca mag. Vincenc Frece in predsednik ZKD Sevnica Jože Novak, ki so nam zaželeli lepe praznike.

Velika zahvala gre tudi Aktivu kmečkih žena Blanca in domačim vinogradnikom, ki so po koncertu poskrbeli, da člani, nastopajoči in gostje niso odšli domov s praznimi in suhimi trebuščki.

Besedilo: Iva Jovanovič
Foto: Milan Kozole

FOTOGRAFIJE (4)


Poglejte tudi

Pošljite novico