Skip to main content
Petek, 29. marec 2024
28.10.2020
11:56
Knjižnica Sevnica
Foto: Knjižnica Sevnica
Od ponedeljka, 26. oktobra, je v Knjižnici Sevnica kljub zaprtju knjižnice omogočajo izposojo gradiva.

Knjižnica Sevnica zaprta, a omogočajo izposojo gradiva

Izposojeno gradivo lahko vrnete v nabiralnik pri stranskem vhodu

SEVNICA V Knjižnici Sevnica si bo kljub zaprtju same knjižnice možno izposoditi gradivo. Kot so sporočili iz knjižnice, lahko izposojeno gradivo vrnete v nabiralnik pri stranskem vhodu, omogočajo pa tudi brezstično izposojo gradiva po predhodnem naročilu.

Pokličete jih lahko za izposojo gradiva ali prevzem naročenega gradiva

Pokličite jih lahko tudi, če želite podaljšati izposojeno gradivo, ali če imate že naročeno gradivo in ste dobili obvestilo o prispeli rezervaciji, da se dogovorite za prevzem gradiva.

Kako si lahko po novem izposodite knjižnično gradivo?

Gradivo si lahko po novem izposodite tako, da v spletnem katalogu preverite razpoložljivost gradiva in ga naročite preko storitve Moja knjižnica ali pošljete seznam gradiva na elektronski naslov info@knjiznica-sevnica.si. "Lahko nas tudi pokličite in naročite seznam gradiva na telefonski številki 07 81 40 304 ali 051 457 741 od ponedeljka do petka v odpiralnem času Knjižnice Sevnica. Da vam bomo lahko pripravili željeno gradivo, potrebujemo podatke: naslov knjige, ime in priimek avtorja, leto izdaje publikacije, ter številko vaše članske izkaznice ter ime in priimek. Obvestili vas bomo, ko bo gradivo pripravljeno in se dogovorili z vami za prevzem," dodajajo v Knjižnici Sevnica.

(bš)

sevnica
koronavirus

Pridružite se nam

Novice iz Posavja