Skip to main content
Četrtek, 28. marec 2024
11.06.2019
08:16
Foto: arhiv ePosavje
V nadaljevanju objavljamo tedenski napovednik za Kino Kulturnega doma Krško med 11. in 16. junijem. Kaj vse bodo zavrteli tokrat? Vabljeni k ogledu napovednika.

Stotnik

(Der Hauptmann, Robert Schwentke, Nemčija, Poljska, Francija, 2017)

Mojstrovina Roberta Schwentkeja posneta po resnični zgodbi o "Rablju iz Emslanda". Nemčija, marec 1945. Vojaka Wilija Herolda, ki se je ločil od svoje enote, zasledujejo kot dezerterja. V nekem avtu, ki je obtičal v blatu, po naključju odkrije častniško uniformo. Izkoristi priložnost in jo ukrade. V naslednjih dneh kot "stotnik" Herold zbere druge razkropljene vojake in ustvari "posebno enoto". Do moči se dokoplje tako, da jo zlorablja in to mu je všeč. Willi Herold se spremeni v monstruma pred katerim je pred kratkim bežal.

NA SPOREDU:

  • torek, 11. 6., ob 18. uri torek, 18. 6., ob 18. uri

Rocketman

(Rocketman, Dexter Fletcher, Velika Britanija, ZDA, 2019)

Biografska zgodba o angleškem glasbeniku Eltonu Johnu bo zajela njegove začetke, od nadarjenega začetnika na londonski Kraljevi glasbeni akademiji, ter prikazala njegovo pot do svetovno znanega zvezdnika, ki je ustvarjal in sodeloval s priznanim tekstopiscem, pesnikom in pevcem Berniejem Taupinom. Sodelovala sta pri več kot tridesetih albumih, Taupin pa je zanj napisal večino pesmi. Gre za neolepšano rock 'n' roll glasbeno fantazijo.

NA SPOREDU:

  • torek, 11. 6., ob 20.15 uri

Možje X: Temni Feniks

(X-Men: Dark Phoenix, Simon Kinberg, ZDA, 2019)

Scenarist in režiser Simon Kinberg nam prinaša najbolj radikalen film franšize Možje X, kar jih je bilo do sedaj. Možje X: Temni Feniks pripoveduje zgodbo o preoblikovanju Jean Grey (Sophie Turner), ki se iz nadarjene mutantke transformira v najmočnejšo silo celotnega vesolja. Spektakularen blockbuster, ki je trenutno vrhunec sage, je znanstveno fantastični triler, ki postavlja kočljiva vprašanja o lastni identiteti in usodi.

NA SPOREDU:

  • sreda, 12. 6., ob 18. uri
  • sobota, 15. 6., ob 20. uri
  • petek, 21. 6., ob 18. uri

Godzilla 2: Kralj pošasti (Godzilla: King of the Monsters, Michael Dougherty, ZDA, 2019) Starodavne pošasti, za katere so mnogi mislili, da so samo miti, se ponovno dvigajo. In ne le to - intenzivno si prizadevajo za prevlado nad človeštvom. Vprašanje je, ali je soobstoj pošasti in ljudi sploh možen in zdi se, da je človeška vrsta močno ogrožena. Kriptozoološka agencija Monarch se sooča z množico uničujočih pošasti, vključno z mogočnim Godzilo, ki se spopade z Mothro, Rodanom in njegovim končnim nasprotnikom, triglavim kraljem Ghidorahom. NA SPOREDU: sreda, 12. 6., ob 20. uri


Skrivno življenje hišnih ljubljenčkov 2

(The Secret Life of Pets 2, Chris Renaud, Jonathan Del Val, ZDA, 2019)

Letošnje poletje bo znova v znamenju domačih ljubljenčkov, saj se na velika platna vračajo prikupni hišni ljubljenčki, ki so nas razveseljevali v prvem delu animirane poslastice Skrivno življenje hišnih ljubljenčkov pred dvema letoma. Potem ko smo v prvem delu spoznali hišne ljubljenčke, ki so zapustili varen in topel dom in se preganjali po ulicah New York, se bomo v drugem delu poglobili v njihove osebnosti. te se kdaj vprašali, o čem mali kosmatinci res razmišljajo?

NA SPOREDU:

  • sobota, 15. 6., ob 18. uri
  • nedelja, 16. 6., ob 18. uri

Možje v črnem: Globalna grožnja

(Men in Black: International, F. Gary Gray, ZDA, 2019)

Film Možje v črnem: Globalna grožnja predstavlja nove agente, ki bodo reševali svet, prikazuje pa tudi drugo plat znanih junakov, ki je doslej nismo imeli priložnosti spoznati in zaradi katere boste podvomili o vsem, kar ste mislili, da veste o Možeh v črnem. Ste pripravljeni na novo pustolovščino v črnem?

NA SPOREDU:

  • nedelja, 16. 6., ob 20. uri
  • sreda, 19. 6., ob 19. uri

nedelja, 23. 6., ob 20. uri


KINO KDK

Cene vstopnic: 5 € / 6 € (3D projekcija).

Podrobnejše informacije o vsebini filmov najdete na www.kd-krsko.si
Predprodaja, prodaja in rezervacija vstopnic: blagajna Kulturnega doma Krško (t: 07-488-01-94).
Delovni čas: pol ure pred projekcijo.

Kulturni dom Krško

kulturni dom krško
krško
napovednik

Pridružite se nam

Novice iz Posavja