Skip to main content
V Posavju 7.3° C Četrtek, 25. 2024
17.12.2019
08:08
Vojna zvezd, Vzpon Skywalkerja
V nadaljevanju objavljamo tedenski napovednik za Kino Kulturnega doma Krško med 17. in 22. decembrom. Kaj vse bodo zavrteli tokrat? Vabljeni k ogledu napovednika.

Aeronavta

Aeronavta*

(The Aeronauts, Tom Harper, Velika Britanija, ZDA, 2019)

Napeta, vizualno osupljiva, pravljično navdahnjena in po resnični dogodkih posneta pustolovščina spet združi Felicity Jones in Eddieja Redmayna (Teorija vsega) – tokrat v košari toplozračnega balona na tvegani poti k novim znanstvenim odkritjem. Je vreme res mogoče napovedati?

NA SPOREDU:

  • torek, 17. 12, ob 18. uri
Korporacija

Korporacija*

(Korporacija/Corporation, Matej Nahtigal, Slovenija, 2019)

Leon Gall je policijski inšpektor v poznih tridesetih. Svoje otroštvo je preživel z marginalci v natrpanem delavskem naselju in prav v četrti, kje je odraščal s svojo pokojno materjo, ki je bila narkomanka, želi »Korporacija Rihter« pričeti z gradnjo največjega stavbnega kompleksa v zgodovini mesta. Zaradi čustvene navezanosti in občutka, da nekaj ni v redu, Leon prične poizvedovati okoli projekta, od svojega dekleta, elitne prostitutke Veronike Gril, ki nudi svoje usluge pomembnemu politiku in enemu od glavnih akterjev pri projektu, pa izve, da je bil nakup tamkajšnjega zemljišča sumljiv. Medtem ko njegova policijska partnerica Kaja z negodovanjem opazuje njegovo raziskovanje, Leon verjame, da lahko z uspešno preiskavo popravi krivico in kaznuje odgovorne.

NA SPOREDU:

  • torek, 17. 12., ob 20. uri
Vzpon Skywalkerja

Vojna zvezd: Vzpon Skywalkerja

(Star Wars: The Rise of Skywalker, J. J. Abrams, ZDA, 2019)

Produkcijska hiša Lucasfilm in režiser J. J. Abrams ponovno združujeta moči, da bi gledalce širom sveta ponesli na epsko popotovanje v oddaljeno galaksijo v novem, devetem filmu Vojna zvezd: Vzpon Skywalkerja. V zaključnem delu sage o Skywalkerju, se bodo pojavile nove legende in tako zadnji boj za svobodo šele prihaja.

NA SPOREDU:

  • petek, 20. 12., ob 19. uri
  • sobota, 21. 12., ob 19.30 uri
  • nedelja, 22. 12., ob 18.30 uri
  • nedelja, 29. 12., ob 19.30 uri
Pat & Mat, zimske radosti

Pat in Mat: Zimske radosti

(Pat a Mat: Zimní radovánky/Pat&Mat: Winter fun, Marek Beneš, Češka, 2018)

Pat in Mat bosta prvič uživala v zimi. Le kako bosta okrasila svojo božično hišo, kakšna darila bosta našla pod božičnim drevesom? Sploh imata enako drevo kot mi ali bosta naredila prav posebnega? Po zabavi na snegu bi bila vroča savna popolna, zato ju Pat in Mat zlahka zgradita. Pa bo res vse tako kot si želita? In kako bosta praznovala konec leta? Zima bo dolga, božič in novo leto pa bosta pričakala s čudovitim ognjemetom. Tokrat ju res ne more nič ustaviti?!

NA SPOREDU:

  • sobota, 21. 12., ob 16. uri
  • nedelja, 22. 12., ob 17. uri
Jumanji

Jumanji: Naslednja stopnja

(Jumanji: The Next level, Jake Kasdan, ZDA, 2019)

V filmu Jumanji: Naslednja stopnja se ekipa vrača, ampak igra se je spremenila. Kar nekaj časa je minilo, odkar so Spencer, Fridge, Bethany in Martha zaigrali davno pozabljeno igro Jumanji. Ko se eden od njih ponovno znajde v igri, preostali odidejo za njim, da bi ga rešili. Ko se naši junaki spustijo v Jumanji, da bi rešili prijatelja, odkrijejo, da nič ni tako, kot so pričakovali. Igra se je spremenila, kot se je tudi ekipa, ki se je ponovno znašla v njej. Avatarji so drugačni, vpleteni so novi liki, igra sama pa je še težja in nevarnejša kot prej. Igralci bodo morali pogumno prehoditi neznane in neraziskane predele, od neizprosnih puščav do zasneženih gora, da bi premagali najnevarnejšo igro na svetu.

NA SPOREDU:

  • sobota, 21. 12., ob 17.30 uri

KINO KDK Cene vstopnic: 5 € / 6 € (3D projekcija). Podrobnejše informacije o vsebini filmov najdete na www.kd-krsko.si / Predprodaja, prodaja in rezervacija vstopnic: blagajna Kulturnega doma Krško (t: 07-488-01-94). Delovni čas: pol ure pred projekcijo. Filmi označeni z znakom * so umetniški filmi.

(KD Krško, eP)

krško
napovednik

Pridružite se nam