Skip to main content
V Posavju N/A° C Sobota, 20. april 2024
17.07.2019
16:28
Foto: arhiv ePosavje
V nadaljevanju objavljamo tedenski napovednik za Kino Kulturnega doma Krško med 18. in 21. julijem. Kaj vse bodo zavrteli tokrat? Vabljeni k ogledu napovednika.

Filmski program v Kinu Kulturnega doma Krško

(18. - 21. julij 2019)

Levji kralj

(The Lion King, Jon Favreau, ZDA, 2019)

Film Levji kralj, najbolj znana, srčna in večna zgodba, ki smo jo v animirani verziji gledali leta 1994, bo oživela na velikih platnih. Dolgo pričakovan Levji kralj nas bo ponovno odpeljal na potovanje v afriško savano, kjer na svet prihaja novorojen levček Simba. Simba idealizira očeta, kralja Mufaso in težkega srca sprejema svojo usodo. Scar, Mufasin brat ni navdušen nad prihodom mladiča, ker ima prav on, bivši naslednik prestola, drugačne plane. Borba za Kamen Ponosa se konča z izdajo in tragedijo, kar na koncu privede do Simbinega izgnanstva. S pomočjo veselih in vedoželjnih prijateljev, Simba prisilno odrašča in se odloči vzeti tisto, kar mu zares pripada.

SINHRONIZIRANO NA SPOREDU:

  • četrtek, 18. 7., ob 18. uri
  • nedelja, 21. 7., ob 18. uri
  • četrtek, 25. 7., ob 18. uri (3D projekcija)
  • nedelja, 28. 7., ob 18. uri

Stuber: Divja vožnja

(Stuber, Gary Dauberman, ZDA, 2019)

Dobrosrčni in nič hudega sluteči voznik 'taksija' Uber po imenu Stu nekega dne pobere potnika, za katerega se kasneje izkaže, da je policist, ki lovi brutalnega morilca. Proti svoji volji postane del nore avanture, ki je ni pričakoval niti v sanjah, pri čemer si na vse pretege prizadeva, da bi obdržal svoje življenje in pet zvezdic, ki si jih je stežka priboril od strank, ki jih prevaža.

NA SPOREDU:

  • četrtek, 18. 7., ob 20.15 uri

Plazenje

(Crawl, Alexandre Aja, ZDA, 2019)

Če vas ne bo pokončala nevihta, vas bodo pa oni. To poletje se bo namreč v kinematografe priplazila resnično grozljiva grozljivka z naslovom Plazenje. Ko njen rodni kraj na Floridi zajame orkan, Haley (Kaya Scodelario) ne upošteva navodil o evakuaciji, temveč se odpravi iskat svojega pogrešanega očeta (Barry Pepper). Najde ga težko poškodovanega v kletnih prostorih družinske hiše, oba pa hitro zajame poplavna voda. Ker časa zmanjkuje, da bi ubežala nevihti, ki je vedno močnejša, Haley in oče kmalu ugotovita, da je naraščajoča voda še njuna najmanjša skrb. V hišo namreč zaplavajo aligatorji…

NA SPOREDU:

  • nedelja, 21. 7., ob 20.15 uri
  • nedelja, 28. 7., ob 20.15 uri

Letni kino: Bojevnica

(Kona fer í stríð, Benedikt Erlingsson, Islandija, Francija, Ukrajina, 2018)

Petdesetletna Halla, energična in neodvisna ženska, živi dvojno življenje. Priljubljena vodja pevskega zbora je skrivaj namreč strastna okoljevarstvena aktivistka. Halla, ki jo mediji poznajo le pod vzdevkom »ženska z gore«, povsem sama bije vojno proti lokalni industriji aluminija. A ravno ko se pripravlja na svojo najdrznejšo operacijo, prejme pismo, ki spremeni vse …

NA SPOREDU:

  • sobota, 20. 7., ob 21.30 uri (atrij gradu Rajhenburg / Romanska dvorana v primeru slabega vremena) vstop prost

KINO KDK Cene vstopnic: 5 € / 6 € (3D projekcija). Podrobnejše informacije o vsebini filmov najdete na www.kd-krsko.si / Predprodaja, prodaja in rezervacija vstopnic: blagajna Kulturnega doma Krško (t: 07-488-01-94). Delovni čas: pol ure pred projekcijo.

Kulturni dom Krško

kulturni dom krško
napovednik
krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Zadnje novice

Novice iz Posavja