Skip to main content
V Posavju 5.9° C Torek, 23. 2024
26.11.2019
19:31
Ledeno kraljestvo
Grafika: arhiv Kulturnega doma Krško
V nadaljevanju objavljamo tedenski napovednik za Kino Kulturnega doma Krško med 27. novembrom in 1. decembrom 2019. Kaj vse bodo zavrteli tokrat? Vabljeni k ogledu napovednika.

Filmski program Kina KDK (27. november - 1. december 2019):

Film Judy

Judy

(Judy, Rupert Goold , Velika Britanija, 2019)

Film JUDY je poklon veliki umetnici, igralki in pevki, njenemu čudovitemu glasu, velikemu srcu in privlačni kombinaciji glamurja in karizme, ki ju premore le nekaj največjih umetnikov na svetu. Zima 1968. Minilo je 30 let, odkar je v Čarovniku iz OZ-a s pesmijo Over the Rainbow zablestela v vlogi mlade Doroteje, a če je njen glas z leti nekoliko oslabel, je njegova dramatična intenzivnost le še narasla. Serija koncertov je vnaprej razprodana. A vendar je Judy krhka in ranljiva. Potem, ko je delala 45 let - od svojega drugega leta, je utrujena in izčrpana, preganjajo jo spomini na ukradeno otroštvo, ki ji ga je vzel Hollywood. Želi si predvsem to, da bi bila spet doma s svojimi otroki. Ali je v njej še dovolj moči da nadaljuje?

NA SPOREDU:

  • sobota, 30. 11., ob 20. uri

Ledeno kraljestvo 2

Ledeno kraljestvo 2

(Frozen 2, Chris Buck, Jennifer Lee, ZDA, 2019)

Med svoje številne oboževalce se vračata sestri Elza in Ana, ki se bosta skupaj s Krištofom, Olafom in Svenom podali na nevarno potovanje globoko v gozd, na katerem bodo skupaj odkrili, kje je sploh izvor Elzinih čarobnih moči, s pomočjo katerih bodo rešili kraljestvo. Če se je Elza v prvem delu bala svojih nadnaravnih sposobnosti, bo v drugem zgolj upala, da jih ima dovolj. SINHRONIZIRANO

NA SPOREDU:

  • sobota, 30. 11., ob 18. uri (3D projekcija)
  • nedelja, 1. 12., ob 16. uri
  • četrtek, 5. 12., ob 18. uri
  • sobota, 7. 12., ob 18. uri

Neskončni nogomet

Neskončni nogomet*

(Fotbal infinit, Corneliu Porumboiu, Romunija, 2018)

Mojster romunskega novega vala Corneliu Porumboiu (Smo imeli revolucijo ali ne?, Policijski, pridevnik, Zaklad) je ustvaril tipično pronicljiv, suhega humorja poln dokumentarec o sanjaču, ki hoče spremeniti pravila igre.

NA SPOREDU:

  • sreda, 27. 11., ob 20. uri

Neskončni nogomet
Pri Addamsovih

Pri Addamsovih

(The Addams Family, Conrad Vernon, Greg Tiernan, Velika Britanija, ZDA, Kanada, 2019)

Če ste mislili, da je vaša družina čudna, pomislite še enkrat. Pred vrati je namreč ena najbolj čudnih, nevsakdanjih in bizarnih družin na svetu – družina Addams. Novembra na velika platna prihaja animirana družinska komedija, ki prikazuje zgodbo o članih slavne odbite družine. SINHRONIZIRANO

NA SPOREDU:

  • sobota, 30. 11., ob 16. uri
  • nedelja, 1. 12., ob 18. uri

KINO KDK Cene vstopnic: 5 € / 6 € (3D projekcija). Podrobnejše informacije o vsebini filmov najdete na www.kd-krsko.si / Predprodaja, prodaja in rezervacija vstopnic: blagajna Kulturnega doma Krško (t: 07-488-01-94). Delovni čas: pol ure pred projekcijo. Filmi označeni z znakom * so umetniški filmi.

(Kulturni dom Krško, eP)

krško
kulturni dom krško
napovednik
kino spored

Pridružite se nam

Novice iz Posavja