Skip to main content
Petek, 29. marec 2024
01.07.2019
11:26
Foto: arhiv ePosavje
V nadaljevanju objavljamo tedenski napovednik za Kino Kulturnega doma Krško med 4. in 7. julijem. Kaj vse bodo zavrteli tokrat? Vabljeni k ogledu napovednika.

Filmski program v Kinu Kulturnega doma Krško

(4. do 7. julij 2019)

Svet igrač 4

(Toy Story 4, Josh Cooley, ZDA, 2019)

Disney Studio in režiser Josh Cooley nam prinašata neverjetno zgodbo o igračkah in njihovem razburljivem živem svetu, ko se podajo na pustolovščino, polno prijateljstva in humorja. Glavni junak Woody je od nekdaj prepričan, da ima svoje posebno mesto na svetu in njegova prioriteta je skrb za svoje otroke. Ko Bonnie svojo nekdaj najljubšo igračo zavrže kot smet, Woody vzame stvari v svoje roke in pokaže Forkyju, da mora sprejeti sebe, tak kot pravzaprav je. Ko Bonnie zbere družbo za družinski izlet, Woddy pristane na nepričakovani avanturi, ki vključuje ponovno druženje z njegovo že davno izgubljeno prijateljico, Be Peep. Po večletnem potepanju, Bo-jin avanturistični duh in življenje na cesti kvari njeno nežno porcelanasto zunanjost. Woody in Bo odkrijeta popolnoma drug svet, ko oživita kot igrački.

NA SPOREDU:

  • četrtek, 4. 7., ob 18. uri
  • nedelja, 7. 7., ob 18. uri

Annabelle 3

(Annabelle Comes Home, Gary Dauberman, ZDA, 2019)

Da bi preprečila kaos, ki ga lahko povzroči lutka Annabelle, se demonologa Ed in Lorraine Warren odločita, da jo bosta spravila pod zaščitno steklo v posebni sobi svojega doma, ki jo je blagoslovil duhovnik. Kljub previdnosti Annabelle v sobi prebudi zle duhove, ki se tokrat spravijo na njuno desetletno hčerko Judy in njene prijatelje.

NA SPOREDU:

  • četrtek, 4. 7., ob 20. uri
  • nedelja, 7. 7., ob 20. uri

KINO KDK Cene vstopnic: 5 € / 6 € (3D projekcija). Podrobnejše informacije o vsebini filmov najdete na www.kd-krsko.si / Predprodaja, prodaja in rezervacija vstopnic: blagajna Kulturnega doma Krško (t: 07-488-01-94). Delovni čas: pol ure pred projekcijo.

Kulturni dom Krško

kulturni dom krško
kino spored
krško
napovednik

Pridružite se nam

Novice iz Posavja