Skip to main content
Petek, 29. marec 2024
31.01.2020
19:11
Izbrano s Primusom
Foto: Knjižnica Brežice
V četrtek, 30. januarja 2020, so v Knjižnici Brežice v Dvorani Savice Zorko že drugič gostili Melito Kuhar. Šestnajsto predavanje IzBrano s Primusom je vodila Mirela Smajić.

Iskreno o vzgoji in najstnikih z Melito Kuhar

IzBrano s Primusom:

BREŽICE Melita Kuhar je po izobrazbi univerzitetna diplomirana socialna pedagoginja in diplomirana socialna delavka; pri delu uporablja svoje široko teoretično in strokovno znanje, močno razvito čustveno inteligenco in raznovrstne izkušnje z različnih področij človekovega čustvovanja in počutja.

Melita Kuhar je ustanoviteljica Svetovalnice – nevtralnega prostora, kjer lahko posameznikom in parom svetuje glede odnosov. Pri svojem svetovalnem delu se osredotoča na trenutno stanje in prihodnost namesto na preteklost. Tokratna sogovornica je publicistka in avtorica knjig Iskreno o partnerstvu in Iskreno o vzgoji iz serije Na kavču v svetovalnici.

Fotogalerija (Foto: Knjižnica Brežice):

Pri vzgoji otrok je zanjo ključno, da najprej prevzgojimo sebe oziroma svoje mehanizme delovanja, ki so v nas vtisnjeni s strani naših prednikov. Šele nato lahko slišimo, kaj otrok res potrebuje, in mu pomagamo na poti do zdrave in srečne odrasle osebe.

Ela Gaborovič,
Knjižnica Brežice

knjižnica brežice
fotogalerija
brežice

Pridružite se nam

Novice iz Posavja