Skip to main content
V Posavju 4.5° C Sreda, 24. 2024
25.03.2019
09:06
Foto: arhiv ePosavje
Deseta v ciklu predstavitev »IzBRANO s Primusom« bo v četrtek, 28. marca, ob 18. uri v Knijžnici Brežice z naslovom "Odvadite se biti to, kar ste."

Z Mirelo Smajić, predstavnico Založbe Primus, se bomo pogovarjali o novi knjigi Joeja Dispenze, avtorja uspešnice Placebo ste vi. Dogodek bomo zaključili z meditacijo, ki jo bo po predlogi Dispenze pripravil Toni Aloar Ivanšek.

Najpomembnejša navada, ki se je lahko znebimo, je, da se odvadimo biti to, kar smo! Pa lahko s svojim umom ustvarimo svojo resničnost? Če je odgovor pritrdilen, nas nadalje zanima, ali je to veščina, ki jo lahko usvojimo in jo uporabimo, da bi postali to, kar želimo biti, ter ustvarimo življenje, kakršnega bi radi izkusili? Izsledki novih raziskav možganov, telesa, uma in zavesti ter kvantni skok pri našem razumevanju fizike nakazujejo na razširjene možnosti izkoriščanja tega, kar v sebi prepoznavamo kot svoj potencial. Vsebina nove knjige Joeja Dispenze navdihuje bralce in kaže, da smo božanski stvarniki ter gospodarji svojega okolja, telesa in časa.

četrtek, 28. marec 2019, ob 18. uri 
Dvorana Savice Zorko v Knjižnici Brežice

Predavanje je namenjeno širši javnosti. Založba Primus bo pripravila prodajo izBRANIH knjig po znižanih cenah.

Knjižnica Brežice

brežice
knjižnica brežice
napovednik

Pridružite se nam

Novice iz Posavja