Skip to main content
Četrtek, 28. marec 2024
05.04.2019
12:58
Foto: arhiv ePosavje
Sevniška območna organizacija Javnega sklada Republike Slovenije za kulturne dejavnosti je v četrtek pripravila revijo otroških in mladinskih pevskih zborov občine Sevnica 2019 z naslovom Poj z menoj.

9 pevskih sestavov Na pevskem srečanju je skupaj nastopilo 9 pevskih sestavov. Revija je letos prvič potekala v dveh delih. Najprej se je predstavilo 5 otroških pevskih zborov, sledila je še pevska revija 4 mladinskih pevskih zborov. Ob zaključku vsakega od delov srečanja so tradicionalno izvedli še skupni nastop vseh nastopajočih pevcev v združenem otroškem in nato še mladinskem pevskem zboru. Nastope je spremljala strokovna spremljevalka gospa Tatjana Mihelčič Gregorčič.

Na prenovljenem odru Kulturne dvorane Sevnica so se najprej zvrstili Otroški pevski zbor OŠ Tržišče, Otroški pevski zbor Sonček OŠ Krmelj, Otroški pevski zbor OŠ Milana Majcna Šentjanž, Otroški pevski zbor OŠ Blanca in Otroški pevski zbor OŠ Boštanj.

Med mladinskimi sestavi pa so nastopili Mladinski pevski zbor »Osminke« OŠ Sava Kladnika Sevnica, Mladinski pevski zbor OŠ Blanca, Mladinski pevski zbor OŠ Tržišče in Mladinski pevski zbor OŠ Boštanj.

Občina Sevnica

sevnica

Pridružite se nam

Novice iz Posavja