Skip to main content
V Posavju N/A° C Petek, 19. april 2024
05.06.2019
13:52
Foto: Miha Jager
Po dvorani radeškega kulturnega doma so se minuli četrtek razlegali mladi otroški glasovi - otroci Vrtca Radeče in učenci Javnega zavoda Osnovne šole Marjana Nemca Radeče so pripraivli koncert.

Spomladanski koncert zborov radeške šole in vrtca

RADEČE Na spomladanskem koncertu so združili različne glasbene zvrsti z vokalnim petjem in instrumentalnimi nastopi ter tudi z nekaj plesnimi in dramskimi vložki. Uvodne pesmi so prepevali člani Pevskega zbora Vrtca Radeče in pozneje še člani Cici zbora, s tremi skladbami so se predstavili člani Pevskega zbora Svibno in prav tako s tremi člani Otroškega pevskega zbora JZ OŠ Marjana Nemca Radeče, v drugem delu prireditve pa so sledile pesmi v izvedbi Mešanega pevskega zbora JZ OŠ Marjana Nemca Radeče.

Kot soliski sta na glasbenem dogodku nastopili Betka Sonc in Tinkara Bervar, v duetu sta zimzeleno Šifrerjevo Vsi ljudje hitijo zapeli Valerija Orešnik in Lea Čeč (slednja je obenem igrala na ukulele), z modernejšimi ritmi skladbe Lady Gaga, Shallow, pa sta navdušila Mark Škripec na kitari in Lea Čeč z vokalom.

Fotogalerija:

Ob koncu koncerta je poslušalce in nastopajoče pozdravila ravnateljica JZ OŠ Marjana Nemca Radeče, Katja Selčan, katera je izrazila navdušenje in zahvalo sodelujočim nad izvrstno pripravljenim glasbenim dogodkom, nato pa se s šopki zahvalila zborovodkinjam Katarini Kmetič, Mateji Zahrastnik in Jani Wetz ter korepetitorki Nini Mole.

Doroteja Jazbec
Foto: Miha Jager

radeče
fotogalerija

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Zadnje novice

Novice iz Posavja