Skip to main content
Četrtek, 28. marec 2024
03.04.2020
13:18
Galerija Božidar Jakac, Foto: Alja Fir
V Galeriji Božidar Jakac v Kostanjevici na Krki so razpisali nagradni natečaj za osnovnošolce, ki so ga poimenovali Ostani doma in ustvari grafiko "Cvetoče krošnje".

Cvetoče krošnje (ki jih gledam skozi okno)

Nagradni natečaj za osnovošolce

KOSTANJEVICA NA KRKI Iz Galerije Božidar Jakac (GBJ) tako osnovnošolce vabijo, da narišejo, naslikajo ali odtisnejo grafiko z motivom: Cvetoče krošnje (ki jih gledam skozi okno).

Kako lahko sodelujete?

"V pomoč pri ustvarjanju vam je lahko gradivo Kako ustvariti grafiko doma, ki smo ga pripravili v galeriji. Ustvarjate lahko v eni ali več barvah in tehnike med seboj kombinirate. Izdelke (ob pomoči staršev) fotografirajte in pošljite na e-naslov info@galerija-bj.si ali jih objavite na vašem Instagram profilu in označite GBJ (@galerijabj)," pravijo v sporočilu.

Izbrali bodo šest najboljših izdelkov

Po zaključku natečaja bodo izbrali šest najboljših izdelkov (iz vsake triade osnovne šole po dva), katerih ustvarjalci bodo prejeli magnet z motivom umetniškega dela iz zbirke GBJ in družinsko vstopnico v GBJ. "Hitro zavihajte rokave, pripravite barve in se prepustite ustvarjalnosti," še dodajajo v sporočilu.

(eP)

kostanjevica na krki
napovednik
koronavirus

Pridružite se nam