Skip to main content
V Posavju N/A° C Četrtek, 18. april 2024
03.10.2019
10:22
Foto: Ansat TV
V Kulturnem domu Krško so predstavili novo gledališko sezono in ključne programske poudarke muzejskih in galerijskih enot Kulturnega doma Krško.

Pod sloganom "Ne dovolimo si prezreti"

KRŠKO V novi gledališki sezoni v Kulturnem domu Krško z izborom abonmajskega programa sledijo temeljnemu poslanstvu zagotavljanja dostopnosti kakovostne umetniške produkcije lokalnemu občinstvu. Letos so tako znova razpisali tri abonmaje – zelenega in modrega za odrasle ter rumenega za otroke. Letošnjo sezono najavljajo s sloganom Ne dovolimo si prezreti.

"Program ponuja premišljen izbor kakovostnih in raznovrstnih uprizoritev"

Kot dodajajo v Kulturnem domu Krško, "program sezone 2019/2020 ponuja premišljen izbor kakovostnih in raznovrstnih uprizoritev slovenskih profesionalnih gledališč. Tematsko in konceptualno raznolik ter vsebinsko aktualen repertoar nove gledališke sezone vsem ljubiteljem gledališča prinaša priložnost poglobljenih umetniških doživetij in celovit vpogled v široko paleto sodobnih uprizoritvenih praks."

V prvem polletju gostili 454 dogodkov

V zavodu so sicer v prvem polletju letošnjega leta gostili 454 dogodkov, na katerih je bilo skupaj 36.788 obiskovalcev, v organizaciji Kulturnega doma Krško, torej v javnem interesu, so izvedli 286 dogodkov.

Več v torek ob 20. uri v oddaji Posavski tednik na Ansat TV.

(bš)

kulturni dom krško
video
krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi