Zadnji vpisni rok za prijavo na fakultete (OGLAS)

Zadnji vpisni rok za prijavo na fakultete (OGLAS) Foto: Fakulteta za turizem Univerze v Mariboru

Z letošnjim razpisom za vpis na dodiplomske študijske programe v študijskem letu 2017/2018 je Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport nekoliko spremenilo potek vpisa. Tako imamo letos namesto treh prijavnih rokov na visokošolske in univerzitetne študijske programe samo dva.

S tem je postal 2. prijavni rok, ki poteka od 22. do 29. avgusta 2017, zadnji prijavni rok, na katerega je možno oddati prijavo, če želite študirati na Univerzi v Ljubljani, Univerzi v Mariboru, Univerzi na Primorskem, Univerzi v Novi Gorici ali na javnih in koncesioniranih samostojnih visokošolskih zavodih.

Brežiška Fakulteta za turizem Univerze v Mariboru ima na drugem vpisnem roku še prosta mesta na visokošolskem, univerzitetnem in magistrskem študijskem programu Turizem. Tako vpisuje študente, ki bi radi delali v turizmu, se spoznali s turističnimi praksami, potovali in postali del enega najhitreje rastočih gospodarskih sektorjev. Vabimo vse bodoče študente, ki želite študirati na visokošolskem ali univerzitetnem študijskem programu, da oddate prijavo do 29. avgusta 2017, ko se izteče zadnji prijavni rok. Vse, ki želite nadaljevati študij na magistrski stopnji, pa vabimo, da oddate prijavo do 18. avgusta 2017.

Več informacij o študiju turizma lahko dobite na http://ft.um.si/ ali pokličete na Fakulteto za turizem na telefonsko številko 08 20 57 067.

Fakulteta za turizem Univerze v Mariboru


Poglejte tudi

Pošljite novico