Začenja se tridnevna prireditev Koprivniška noč 2017

Začenja se tridnevna prireditev Koprivniška noč 2017 Tako je bilo lani, Foto: arhiv ePosavje

Vsoboto, 12. avgusta, se začenja Koprivniška noč 2017. Znova z zelo zanimivim in pestrim programom za vse generacije.

Nikakor ne zamudite velike gasilske veselice v soboto, 12. avgusta, ob 19. uri z Ansamblom Pušeljc in od 20. ure dalje z Ansamblom Poskočni muzikanti, pod velikim šotorom v Koprivnici, kjer bo prireditev potekala v vsakem vremenu.

V ponedeljek, 14. avgusta, bo telovadnica v Osnovni šoli Koprivnica pokala po šivih od smeha in dobre volje. Ob 19. uri bomo deležni Glasbeno-literarnega večera Jerneja Dirnbeka - Dimeka, pevca in kitarista skupine Mi2, in ob 20.30 Stand up komedije Tadeja Toša. Prireditev bo v znamenju dobrodelnosti za nakup in postavitev varovalne ograje športnega igrišča OŠ Koprivnica.

Torek, 15. avgust bo v znamenju 19. tradicionalnih vaških iger ob prazniku KS Koprivnica in narodnozabavnega koncerta z Ansamblom Potep. Vsem obiskovalcem bo na voljo tudi brezplačni Wi-Fi dostop.

Ob tem še vedno poteka tudi preventivna akcija »Kdo te bo peljal nocoj domov?«, ki je požela ogromno zanimanje javnosti, saj si je video akcije na priljubljenem družabnem omrežju Facebook ogledalo več kot 165.000 ljudi - zgolj v nekaj dneh. Z akcijo želimo člani PGD Veliki Kamen kot organizatorji Koprivniške noči, spodbuditi obiskovalce prireditev, da sprejmejo trezno odločitev, še preden se odpravijo na Koprivniško noč ali katerokoli drugo prireditev po Sloveniji. Zato bodo na samem prizorišču na voljo taksi prevozi.

Koprivniška noč


Poglejte tudi

Pošljite novico