Poklicni gasilci s koledarjem na pomoč Društvu Sonček Posavje

Poklicni gasilci s koledarjem na pomoč Društvu Sonček Posavje Foto: arhiv ePosavje

Krški poklicni gasilci so še enkrat več storili dobro delo. Kot sporočajo prek spletne strani, so letos pristopili k izdelavi lastnega koledarja. V prostem času so namreč sodelovali kot modeli in pomočniki foto ekipi pri izdelavi koledarja za leto 2018.

Krški poklicni gasilci s koledarjem za leto 2018

Izkupiček za nakup posebej prilagojene potapljaške opreme za invalidne otroke

Celoten izkupiček od prodanih koledarjev bodo namenili za nakup posebej prilagojene potapljaške opreme za invalidne otroke Društva Sonček Posavje. Kot dodajajo, bo lahko z novo opremo svoje gibalne spoosobnosti izboljšalo okoli 100 otrok v Krškem in okolici, prav tako pa bodo lahko odkrili lepote podvodnega sveta.

Koledarje lahko naročite preko e-pošte pge.krsko@siol.net (napišite priimek, ime in naslov) ali kupite v Poklicni gasilski enoti Krško ob delavnikih med 7.00 in 15.00 uro. "Pri na naročilih preko e-pošte vam bomo izdali predračun in vam koledar poslali po pošti. Cena koledarja je 10 evrov, lahko jih seveda naročite tudi več hkrati," dodajajo krški poklicni gasilci.

Od 15. oktobra naprej

Koledarji bodo v prodaji od 15. oktobra naprej, naročite jih lahko prek elektronskega naslova pge.krsko@siol.net ali pa jih kupite na sedežu enote v Tovarniški ulici med 7. in 15. uro. "Skupaj smo močnejši, zato pomagajmo otrokom, ki si sami ne morejo. Tako bomo tudi sebi polepšali dan," še pravijo gasilci. In kakor še dodajajo, "bomo opremo predali otrokom osebno pred božičnimi prazniki in jim priredili nepozabni dan v Poklicni gasilski enoti Krško."

(bš)


Poglejte tudi