Zaključek nočnih tematskih pohodov (FOTOGRAFIJE)

Zaključek nočnih tematskih pohodov (FOTOGRAFIJE) Foto: ZPTM Brežice

Na Zavodu za podjetništvo, turizem in mladino Brežice, smo v mesecu januarju in februarju, vsako sredo izvedli nočni tematski pohod na Sv. Vid. Tematski pohodi, ki so jih spremljale poučne zgodbe o zanimivih zgodovinskih temah s področja »Šentviške gore« in Brežic, smo včeraj zaključili s temami zazrtimi v prihodnost te priljubljene poti.

Zimska idila, (skoraj) polna luna in lepo število pohodnikov je botrovalo k temu, da je bilo vzdušje na zaključnem pohodu odlično, zabavali so se ne samo najmlajši pohodniki, ampak tudi kar nekaj štirinožnih prijateljev, ki so nas spremljali. Na vrhu smo si zopet nekaj zaželeli in uživali ob pogledu na prekrasne, nočne in zasnežene Brežice.

Z nami so bili tudi predstavniki Turističnega društva Čatež ob Savi in izvedeli smo, da na področju poti pod Šentviško goro v prihodnje načrtujejo kar nekaj novosti in nadgradenj. Ena izmed prvih novosti, ki jo boste zagotovo opazili, bo prenova informacijskih tabel ob poti na Sv. Vid, ki bodo poleg vizualne podobe, doživele tudi nadgradnje pri vsebini, razširiti pa nameravajo tudi nekaj pohodnih krakov in jih popestriti z zanimivimi vsebinami, ki naj zaenkrat ostanejo še skrivnost.

Z vodenimi pohodi nadaljujemo tudi v toplejših mesecih, predlagamo, da spremljate našo spletno stran www.discoverbrezice.com, kjer bodo pravočasno objavljene aktualne informacije o prihajajočih projektih.

Vir: ZPTM Brežice

FOTOGRAFIJE (6)


Poglejte tudi