Predavanje Romana Zakška v Mladinskem centru Brežice

Predavanje Romana Zakška v Mladinskem centru Brežice Foto: arhiv organizatorja

V sodobnem času, ko je iskanje zaposlitve postala nuja v prepogosto izgovorjenih besedah zaposlenih: »Važno, da imam službo« in vzporedni misli »Pa četudi jo sovražim«, vam predstavljamo motivacijsko predavanje mag. Romana Zakška.

 Predavanje odlikuje življenjska izkušnja človeka, ki je mlad zapustil izobraževalno institucijo, se preizkusil v najnižjih poklicnih vrstah in nezadovoljen z možnostmi zaposlitve v domačem kraju odšel po svetu.

Po vrnitvi domov je pri 38 letih sedel za knjige, pričel s študijem in uspešno zaključil srednjo Ekonomsko in trgovsko šolo, diplomiral na Višji strokovni šoli Brežice, kasneje pa tudi na Visoki šoli v Celju in Fakulteti za komercialne in poslovne vede v Celju, kjer je leta 2010 tudi pridobil naziv magister poslovnih ved. Danes velja za osebno srečnega človeka, sam izpostavlja predvsem eno veselje: »Vsako jutro grem srečen v službo in veselim se slehernega delovnega izziva!«

Motivacijsko usmerjeno predavanje je primerno za široke ciljne skupine, od srednješolcev, študentov, iskalcev zaposlitve, tudi tistih, ki zaposlitev imajo, pa so z njo nezadovoljni, vsekakor pa tudi srednje ter starejše rodove ljudi, za katere nedvomno še vedno obstaja pot do uspešnega in prijetnega delovnega mesta.

Petek, 11.1.2019 ob 19:00 |Klub MC


Poglejte tudi