Domov | Ostale novice | Krško: Čajanka z izmenjavo rabljenih oblačil

Krško: Čajanka z izmenjavo rabljenih oblačil

Krško: Čajanka z izmenjavo rabljenih oblačil
Grafika: ePosavje

Mreža za spodbujanje kvalitete odnosov v Posavju ob 3. Dnevu za spremembe vabi na čajanko z izmenjavo rabljenih oblačil, knjig in igrač, ki bo v četrtek, 19. aprila, ob 16.00 v Dvorani v parku, Krško (pri Valvasorjevi knjižnici).

Sprejem oblačil, knjig in igrač je v času od 12.00 do 16.00 v Dvorani v parku. Mreža za spodbujanje kvalitete odnosov v Posavju je bila organizirana na pobudo Zavoda EMMA, v njej so združene organizacije, ki s svojim delom in poslanstvom prispevajo v dobrobit odnosov in življenja v lokalnem okolju – združeni zmoremo več!

Dogodek povezuje socialno in ekološko dimenzijo družbenega življenja. Ob pitju čaja in izmenjavi oblačil se bomo spoznavali, družili, povezovali in premagovali odtujenost. Na dogodku bodo imeli možnost izmenjati oblačila, knjige in igrače tudi tisti, ki sicer niso upravičeni do pomoči Rdečega križa in Karitasa.

S tem, ko dajemo rabljena oblačila, knjige in igrače, ki smo se jih naveličali, v ponovno uporabo, hkrati preprečujemo nastajanje odpadkov, podaljšujemo življenjsko dobo izdelkom in varčujemo z naravnimi viri. Preostanek oblačil, knjig in igrač bo po dogodku darovan Rdečemu križu.

Za Zavod Emma OE Krško, Emilija SkrtNaroči se na RSS feed komentarjev Komentarji (0):

Vabljeni k sodelovanju!
Skupaj komentarjev: | Prikazanih:

Povej svoje mnenje:

Uredništvo spletnega mesta ePosavje.com ne odgovarja za vsebino objavljenih komentarjev.
Pridržujemo si pravico do zavrnitve objave oddanega komentarja. Objava oglasnih sporočil ni dovoljena.

Prosimo za strpno debato!Prepišite črke in številke s spodnje slike:

Prijavi se na enovice:
Vpišite vaš elektronski naslov in stisnite Prijava.
Kako do nas?