Domov | Ostale novice | Bazen Brestanica | Dan Bazena Brestanica (FOTO)

Dan Bazena Brestanica (FOTO)

Dan Bazena Brestanica (FOTO)
Foto: Marijan Krištofič

V soboto, 20. avgusta 2011, je bil na brestaniškem bazenu poseben dan - Dan Bazena Brestanica. Vsi obiskovalci so imeli možnost brezplačnega kopanja in obiska vseh prireditev.

Ob 11. uri so otroci uživali v družbi z gusarji ter se preizkusili v zanimivih igrah. Postavljen je bil tudi veliki napihljivi grad, tako, da je bilo za najmlajšo generacijo odlično poskrbljeno.

Igre brez meja

Ob 16. uri so se začele igre brez meja, ki imajo na brestaniškem bazenu bogato tradicijo. Zabavnega tekmovanja v vodnih igrah so se udeležile ekipe Turističnih društvev Brestanica in Senovo, Krajevni skupnosti Brestanica in Senovo, Veterani Brestanica ter ekipa Nautilius, katero so zastopali tekmovalci iz z Občino Krško pobratene romunske občine Cernavoda in so bili te dni v Krškem ravno na obisku.

Vsi tekmovalci so pokazali zvrhano mero iznajdljivosti, spretnosti ter kreativnosti v vseh igrah. Vendar na koncu je vseeno slavila zmago ekipa Krajevne skupnosti Brestanica pred ekipo Krajevne skupnosti Senovo in Turističnega društva Senovo. Igre si je ogledalo lepo število ljudi, ki so se ves čas prijetno zabavali ob raznih pripetljajih in duhovitih vložkih tekmovalcev.

Martin Krpan

Takoj za igrami se je začelo tekmovanje za najmočnejšega Slovenca Martin Krpan, katerega sta se udeležila tudi lokalna heroja Tomaž Plevanč in Jure Dular. Tekmovali so v petih igrah in vse gledalce osupnili s svojo močjo. Najmočnejši na tem tekmovanju je bil Oliver Gašparič iz Slovenske Bistrice. Leskovčan Tomaž Plevanč je zasedel četrto, Brestaničan Jure Dular pa šesto mesto.

Dan Bazena Brestanica se je zaključil z zabavo z Dj Hostnikom.

(Bazen Brestanica, eP)

Fotografije:


Naroči se na RSS feed komentarjev Komentarji (0):

Vabljeni k sodelovanju!
Skupaj komentarjev: | Prikazanih:

Povej svoje mnenje:

Uredništvo spletnega mesta ePosavje.com ne odgovarja za vsebino objavljenih komentarjev.
Pridržujemo si pravico do zavrnitve objave oddanega komentarja. Objava oglasnih sporočil ni dovoljena.

Prosimo za strpno debato!Prepišite črke in številke s spodnje slike:

Prijavi se na enovice:
Vpišite vaš elektronski naslov in stisnite Prijava.
Kako do nas?