Na OŠ Leskovec pri Krškem izdelovali papirnate rože

Na OŠ Leskovec pri Krškem izdelovali papirnate rože Foto: OŠ Leskovec pri Krškem

V ponedeljek smo v sodelovanju s KD Leskovec pri Krškem izvedli delavnico "Izdelava papirnatih rož". Delavnico so vodile gospe iz skupine za ročna dela, ki deluje v okviru sekcije za ohranjanje kulturne dediščine (SOKD).

S svojimi spretnimi rokami, zagnanostjo in veliko znanja so nam bile v veliko pomoč in poduk novih veščin ga. Helena Prevolšek (vodja skupine), ga. Nives Kodrič, ga. Slavica Koprivnik in ga. Karolina Cizerle. Delavnico smo izvedli v vseh treh drugih razredih. Material za izdelavo rož je prispevalo kulturno društvo, gospe pa svoj prosti čas in delo v želji in upanju, da kulturna dediščina tudi v bodoče ne bo odšla v pozabo.

V imenu OŠ Leskovec pri Krškem se zahvaljujemo vsem izvajalkam delavnic in domačemu kulturnemu društvu za podporo in sodelovanje. Upamo in želimo si, da bi tudi v bodoče našli skupne interese in dejavnosti, ki bi prispevale k takemu sodelovanju, ki se nam zdi zelo pomembno tako na področju ohranjanja kulturne dediščine, kakor tudi na področju medgeneracijskega sodelovanja.

Z lepimi pozdravi,
učiteljice Klavdija Mirt, Marta Kink in Eva Kink Žerjav Leskovec pri Krškem

FOTOGRAFIJE (11)


Poglejte tudi

Pošljite novico