V torek in sredo na Ansat TV in ePosavju soočenje kandidatov

V torek in sredo na Ansat TV in ePosavju soočenje kandidatov Grafika: ePosavje

Do letošnjih lokalnih volitev, ko bomo volili nove županje in župane ter člane občinskih svetov je še 10 dni, na televiziji Ansat TV in ePosavje.com pa si boste lahko naslednji torek in sredo ogledali soočenji kandidatov za župane občine Krško in Brežice.

Soočenja na AnsatTV in ePosavje.com

Soočenje kandidatov za župana občine Krško

V torek, 13. novembra, bo ob 20. uri in 30 minut - hkrati na AnsatTV in spletnem mestu ePosavje.com - na sporedu soočenje kandidatov za župana občine Krško, ko so svoje videnje naslednjih štirih let predstavili Dušan Dornik (SMC), Božidar Resnik (Dobra država), dosedanji župan Miran Stanko (SLS) in Aleš Suša (Levica). V naslednjih dneh bodo nato na AnsatTV sledile še tri ponovitve, v sredo bosta ponovitvi ob 9. in 18. uri, v petek pa ob 20. uri.

(KRŠKO) Termini soočenj na AnsatTV:

  • Torek, 13. november, 20:30
  • Sreda, 14. november, 9:00 in 18:00
  • Petek, 16. november, 20:00

Soočenje kandidatov za župana občine Brežice

Soočenje kandidatov za župana občine Brežice pa bo na omenjenih dveh medijih prvič v sredo ob 20. uri. Na "brežiškem" soočenju je svoje poglede na življenje v občini Brežice predstavilo vseh pet kandidatov - dosedanji župan Ivan Molan (predlagatelj Dražen Levojević in skupina volilcev), Matija Kolarič (SD), Igor Zorčič (SMC), Andrej Gerjevič (Lista Sonce) in Peter Dirnbek (Levica). Ponovitve tega soočenja si boste lahko na AnsatTV pogledali v četrtek ob 9. in 18. uri ter v petek ob 21. uri. 

(BREŽICE) Termini predvajanj soočenj na AnsatTV:

  • Sreda, 14. november, 20:00
  • Četrtek, 15. november, 9:00 in 18:00
  • Petek, 16. november, 21:00

V torek in sredo zjutraj na ePosavje.com krajši povzetek

Za torek in sredo zjutraj pa na spletnem mestu ePosavje.com pripravljamo krajši povzetek večernega soočenja. O čem je tekla beseda, kaj so povedali kandidati in kako vidijo svoje mesto v naslednjem mandatu? V torek in sredo zjutraj na ePosavje.com.

(bš)


Poglejte tudi