Skip to main content
V Posavju 4° C Nedelja, 24. januar 2021
18.04.2019
11:36
Foto: Anton Hruševar
Na Osnovni šoli Leskovec pri Krškem so v torek, 16. aprila 2019, učenci, učitelji, starši in zunanji gostje pripravili dobrodelno prireditev Z roko v roki.

Z roko v roki Nastopali so učenci s petjem, plesom, učitelji so jih spremljali na glasbilih, starši so prijazno sodelovali kot voditelji, plesalci, igralci … Učenci vseh oddelkov so sodelovali na tržnici izdelkov. Različne izdelke smo ponudili za prostovoljni prispevek in zbrali lepo vsoto denarja, ki jo bomo namenili šolskemu skladu. Sredstva namenimo tako otrokom iz socialno šibkih okolij kot tudi za obogatitvene dejavnosti vseh učencev.

Prireditev je bila glasbeno-plesno obarvana, sproščena in vesela tudi po zaslugi voditeljice ga. Petre Rep Bunetič. Po koncu so se obiskovalci lahko posladkali tako s sladoledom kot s palačinkami in mafini, okrepčali s picami ter se podružili v mediacentru šole. Hvala podjetjem, ki so velikodušno prispevala. Veseli smo, da smo stopili skupaj in z zbranimi sredstvi narisali nasmeh več na obraze otrok. Za to, da je vse teklo, pa je poskrbela koordinatorica prireditve učiteljica Maša Petan Omejec.

Tekst: Manja Voglar, Osnovna šola Leskovec pri Krškem
Foto: Anton Hruševar

krško
šole v posavju
fotogalerija

Pridružite se nam

Novice iz Posavja