Skip to main content
V Posavju 10° C Torek, 20. oktober 2020
23.03.2020
19:50
PIšece, osnovnošolci
Foto: OŠ Maksa Pleteršnika Pišece
V teh dneh, ko po šolah ni fizičnega pouka, ta pa poteka na daljavo, se osnovnošolci v prostem času znajdejo vsak po svoje. Oglasili so se nam osnovnošolci iz Pišec.

ŠOLA, pogrešamo te!

PIŠECE Ker radi hodimo v šolo in se družimo s prijatelji, smo se tudi resno lotili dela na daljavo, ki nam ga pošiljajo učitelji. Še dobro, da imamo moderno tehnologijo, ki nam omogoča dostop do informacij, vseeno pa pogrešamo svoje sošolce in tudi učitelje. Da nas pogreša tudi gospa ravnateljica Nuška Ogorevc, je povedala v svojem pismu, ki nam ga je poslala prejšnji teden po mailu. A da bomo lažje zdržali te dni doma, smo tudi ustvarjalni, kreativni, pridni, delavni, saj se lotimo reči, ki se jih sicer ne bi. Naj vam fotografije povedo, kaj vse počnemo.

Fotogalerija (Foto: učenci OŠ Maksa Pleteršnika Pišece):

Skrb za zdravje je na prvem mestu, zato veliko časa preživimo na svežem zraku. Veseli smo, da živimo na vasi, zato smo lahko na zraku veliko časa. Tudi vsem vam želimo, da se držite navodil in ostanete doma, vmes pa poskrbite, da bodo dnevi v vaših družinah zabavni, poučni, kreativni, polni nasmehov, novih dogodivščin.

Lepe pozdrave vsem iz Pišec,
novinarski krožek OŠ Maksa Pleteršnika Pišece

šole v posavju
brežice

Pridružite se nam

Novice iz Posavja