Skip to main content
V Posavju 1.6° C Nedelja, 28. februar 2021
30.07.2019
19:41
Foto: Društvo Sonček Posavje
Društvo Sonček Posavje tudi v poletnih mesecih izvaja počitniško varstvo za otroke s cerebralno paralizo in ostalimi motnjami v razvoju ter sorojencev. V nadaljevanju objavljamo zapis in fotografije.

POSAVJE Osnovni cilj programa je otrokom in mladostnikom ponuditi novo možnost preživljanja prostega časa. Naši Sončki dostikrat v počitniškem času pri sorodnikih, starih starših, starših in včasih so tudi prepuščeni sami sebi, kajti naši uporabniki so v večina telesno ovirani in vsi nimajo rešenih arhitektonskih ovir in žal morajo biti le v domačem okolju, da lahko normalno funkcionirajo.

Opažamo tudi, da se naši uporabniki med počitnicami dolgočasijo, kajti že sam današnji čas je takšen, da je tempo življenja zelo naporen in starši preprosto ne morajo biti skoz z njimi, kajti nekateri hodijo v službe in jim je to velik problem.

Fotogalerija:

Tudi oni si zaslužijo kvalitetno preživljanje počitnic in mi jim omogočamo razne športne aktivnosti in prav počitniško varstvo je eden izmed čudovitih programov za naše sončke. Program izvajamo na Bazenu v Brestanici, kjer imajo uporabniki plavanje, telovadbo, druženje, razne igre, zabavo,....

Iskrena hvala osebju Bazena Brestanica za pomoč in reševalcem iz vode, ki nam vseskozi nudijo fizično pomoč. Program bomo izvajali skozi vse poletne mesece.

Društvo Sonček Posavje

društvo sonček posavje
posavje
krško
fotogalerija

Pridružite se nam

Novice iz Posavja