Skip to main content
V Posavju N/A° C Petek, 19. april 2024
30.10.2019
11:21
Plavalni klub Celulozar Krško v Ljubljani
Foto: Plavalni klub Celulozar Krško
Na zadnjo oktobrsko soboto se je 16 plavalk in plavalcev Plavalnega kluba Celulozar Krško v Ljubljani udeležilo prve letošnje tekme za razvojni pokal.

Celulozarji odlično plavali v Ljubljani

Ema Menoni trikrat na najvišji stopnički

LJUBLJANA Najuspešnejša je bila Ema Menoni, ki je trikrat stopila na najvišjo stopničko (50m hrbtno, 100m mešano in 100m prsno), druga pa je bila na 400m prosto. Poleg medalj, je na koncu tekmovanja dobila tudi pokal za zmago v skupnem seštevku treh disciplin. Na oder za zmagovalke se je uvrstila tudi Sara Dobnik, ki je bila druga na 100m prsno, četrta pa je bila na 100m mešano.

Več uvrstitev v deseterico

Med deseterico so se uvrstili tudi Nina Tomše, ki je bila peta na 200m prsno, deveta na 100m delfin ter deseta na 50m prosto, Florijan Resnik je bil šesti na 400m mešano ter deveti na 200m prsno, Matija Osetič je bil sedmi na 400m mešano, Nejc Kapušin pa je bil deveti. Tudi Maša Vasiljević se je uvrstila med deseterico in sicer na 400m mešano s šestim mestom in z devetim mestom na 50m prosto.

Fotogalerija (Foto: Plavalni klub Celulozar Krško):

Številni osebni rekordi

Pohvalo za odlične nastope in popravljene osebne rekorde si zaslužijo tudi Tin Babič, Anej Jurčič, Nejc Kranjc, Anej Krušič, Svit Lenartič, Matija Marolt, Živa Ribič Vene, Matija Strgar Kunej in Miha Župevc.

Plavalni klub Celulozar Krško

plavalni klub celulozar krško
krško
fotogalerija

Pridružite se nam

Zadnje novice

Novice iz Posavja