Pušaver znova na Gubcu, pa (do)končno tudi Sadiković?

Pušaver znova na Gubcu, pa (do)končno tudi Sadiković? Foto: arhiv ePosavje

Na Stadion Matija Gubec se je vrnil Robert Pušaver, od lanske pomladi posojen igralec NK Maribor. Po končani lanski sezoni se je vrnil v Ljudski vrt, po treh krogih nove sezone pa bo preostanek odigral v Krškem.

Robert Pušaver, dobrodošel nazaj

Pravico nastopa ima od petka, 5. julija

21-letni Robert Pušaver je na mestu desnega bočnega branilca v krškem dresu lani odigral 12 tekem, na prav vseh je začel od prve minute, razen na domači tekmi proti Krki (odigral je 78. minut) pa je v vseh nastopih zbral polnih 90 minut igre, skupaj 1068 minut v belem dresu. Po četrtkovi seji Registracijske komisije Nogometne zveze Slovenije ima Pušaver pravico nastopa od petka, 5. avgusta, torej že na morebitni sobotni tekmi proti Gorici.

Damir Sadiković

Bosansko-hercegovski mediji so poročali v torek, naša Ekipa24 pa v četrtkovem dopoldnevu. Damir Sadiković, prestop katerega smo na Gubca pospremili v zadnjih julijskih dneh, naj bi vendarle zaigral v Krškem. 21-letni igralec sredine igrišča igrišča je 21. marca 2015 prvič nastopil na reprezentanco BiH do 21 let in zbral 7 nastopov, v Krško prihaja na posojo iz sarajevskega FK Željezničarja.

PREBERI TUDI:  BiH mediji: Damir Sadiković je novi član NK Krško

PREBERI TUDI:  Prestop Sadikovića iz Željezničarja padel v vodo

(bš)


Poglejte tudi

Pošljite novico