Dren Open 2017: Domačim 12 medalj, 4 so bile zlatega leska

Dren Open 2017: Domačim 12 medalj, 4 so bile zlatega leska Foto: KBV Dren Leskovec pri Krškem

V nedeljo, 11. junija, je KBV Dren iz Leskovca, v okviru krajevnega praznika Leskovec, priredil karate tekmovanje Dren open kata turnir za osnovnošolce, ki je potekal v Osnovni šoli Leskovec.

Tekmovanja se je udeležilo 84 tekmovalcev iz 7 klubov in sicer so sodelovali KK Krka Novo mesto, KBV Sevnica, KK Bela Krajina, KK Bushi Divača, KK Samurai Nova Gorica in KBV DREN Leskovec.

Turnir je odlično uspel, tekmovanje pa je potekalo v napetem športnem vzdušju, katerega si je ogledalo veliko število obiskovalcev.

Domači klub se je izkazal tako kot gostitelj kot tudi tekmovalno, saj je osvojil 12 medalj od tega 4 zlatih, 6 srebrnih in 2 bronasti. Iskrene čestitke vsem.

Zlato medaljo so osvojili: Klara Tekavec, Kiara Prugovečki, Nina Kerin, ter ekipno (Kerin Nina, Klara Tekavec in Kiara Prugovečki). Srebrni so bili: Borut Jan Ružič, Nejc Praprotnik, Luka Zekovič in kata ekipno (Ružič Borut, Mlakar Jan in Matic Praprotnik), ( Račič Jakob, Zekovič Luka in Nejc Praprotnik) ter (Leja Fink, Aya Vukovič Sadar in Kodrič Žana). Bronasti pa so bili: Leja Fink in ekipno ( Lekše Janez, Zorko Nik in Češek Anej). Iskrene čestitke vsem.

A.K.


Poglejte tudi

Pošljite novico