Dejan Urbanč sklenil nogometno kariero. Urbi, hvala za vse!

Dejan Urbanč sklenil nogometno kariero. Urbi, hvala za vse! Foto: arhiv ePosavje

Kot so v petek sporočili iz Nogometnega kluba Krško, je svojo športno nogometno pot sklenil Dejan Urbanč. V 1. slovenski nogometni ligi je odigral 183 tekem in dosegel 5 zadetkov, v 2. slovenski nogometni ligi je na 138 tekmah v statistiki vpisal 24 zadetkov.

  ZADETEK SEZONE 2015/2016


"Želim se tudi več posvečati svoji družini..."

Blažinčič: "Vedno je bil zgled vsem ostalim"

"Počutim se preobremenjenega. Poleg službe je težko trenirati in igrati na tem nivoju. Želim se tudi več posvečati svoji družini, kjer se bo poleg skoraj 6-letne hčerkice v kratkem povečala še za enega člana. Zato sem se tudi odločil, da zaključim svojo športno pot," je ob slovesu za klubsko stran povedal Dejan Urbanč.

"Dejanu smo ponudili, da ostane del NK Krško"

"Dejan je igralec, ki je s svojimi nastopi, pristopom na treningih in obnašanjem zunaj igrišča vedno bil zgled vsem ostalim. Kapetan, ki je dal vedno vse od sebe in bil zraven pri najlepših trenutkih Posavskega nogometa. Nogometni pokoj je nekaj kar čaka vsakega nogometaša, smo pa Dejanu ponudili, da ostane del NK Krško, da se priključi strokovnemu teamu članske ekipe ali pa na kakšno drugo funkcijo v klubu v kateri bi se videl. Želim mu pa predvsem, da izkoristi po novem proste popoldneve za tisto kar ima najraje…, sam pa verjamem, da se kmalu vidimo spet na Gubcu. URBI, hvala je premalo," pa je dodal predsednik klub Boštjan Blažinčič.

Naj govorijo številke:

Tekmovanje Št. nastopov
PLTS 183 5
PS 17 1
2.SNL 138 24
1.SML 42 5
1.SKL 14 7
MPOKAL 4 4

Reprezentančne tekme (vir: prvaliga.si)

(bš)


Poglejte tudi

Pošljite novico