Matic Sotler do dvojne zmage na OP Krškega v tenisu (FOTO)

Matic Sotler do dvojne zmage na OP Krškega v tenisu (FOTO) Foto: Teniški klub Krško

Od petka do nedelje je na igriščih TK Krško potekal članski turnir pod okriljem Teniške zveze Slovenije (TZS). In to s kakšnim zaključkom!

Domači up Matic Sotler je dvignil pokal za zmagovalca tako med posamezniki kot tudi med dvojicami (skupaj z Belišem) in tako dosegel svojo prvo zmago na turnirjih TZS. In kako je vse skupaj izgledalo ... V prvem kolu je bil kot nosilec prost, nato je v osmini finala ugnal Žigo Deržiča(BREŽI) s 6:3,4:6,6:3. V četrtfinalu je s 6:2,6:0 ugnal domačina Marka Obradovića (KRŠKO), v polfinalu 2. nosilca Maksa Meha(ŠTKVE) s 6:3,3:6,6:2. V finalu pa je še v eni tesni tekmi premagal Beliš Benjamina (SGRAD) s 4:6,6:1,6:4.

S slednjim sta kasneje osvojila še turnir dvojic, kjer sta v finalu ugnala 1. NOSILCA, Meha(ŠTKVE) in Drobniča(ZSPORT), z retultatom 1:6,6:3,10:3. Na turnirju so od domačinov nastopili še Žičkar Borut, ki se je prebil vse do polfinala, Marko Obradović, ki je obstal v četrtfinalu. Nejc Marič pa je izgubil s finalistom Belišem v osmini finala. V konkurenci dvojic sta se Grega Sevšek in Andrej Hovelja prebila do polfinala.

Uspešen vikend za krške tenisače na domačem turnirju in iskrene čestitke Maticu Sotlerju na prvencu v članski kategoriji, in to kar dvojnem!

Teniški klub Krško

FOTOGRAFIJE (5)


Poglejte tudi

Pošljite novico