Odziva obeh trenerjev po tekmi NK Krško : ND Gorica

Odziva obeh trenerjev po tekmi NK Krško : ND Gorica Foto: Prva liga Telekom Slovenije

Kaj sta po tekmi 1. kroga v 1. slovenski nogometni ligi med NK Kšrko in ND Gorica povedala trenerja obeh ekip? Krški strateg je bil razumljivo bolj zadovoljen.

Odziva po tekmi NK Krško : ND Gorica

Mislim, da smo se dobro pripravili za to tekmo in da smo iz tega dobili, kar smo želeli. Gorici smo prepustili posest žoge in poizkusili s protinapadi. Veliko nam je uspevalo, z nekaj mirnosti in koncentracije bi lahko dosegli še kakšen zadetek. Na koncu smo imeli srečo, da smo premagali Novo Gorico, ki je v evropskem ritmu in ima za seboj tri, štiri tekme. V Krškem sem se srečal z zelo mlado ekipo. Mislim, da najmlajšo v moji dosedanji trenerski karieri. Dela bo dovolj in kot vemo, je Krško od spomladi izgubilo 8-9 standardnih igralcev. Smo komaj na začetku in hvala bogu, da smo začeli z zmago ter da lahko fantje vidijo, da lahko. Pred nami je težko in zahtevno obdobje, upam, da bo uprava zaradi širine ekipe pripeljala še kakšnega igralca. Ker da smo končali tekmo, smo igrali s tremi, štirimi mladinci.

Stipe Balajić, trener NK Krško po tekmi z Gorico


Mislim, da bi se lahko tekma nagnila na eno in drugo stran. Bile so priložnosti z obeh strani, res pa je, da so bili nevarni s protinapadov ob naši pobudi. Imeli smo priložnosti, a se je obrnilo narobe. Ključna sta bila tista dva zadetka v začetku drugega polčasa ob naši nepazljivosti in potem je težko loviti 2:0. Poskušali smo vse, napadali smo zelo visoko, imeli smo še nekaj priložnosti in... Ni drugega kot čestitati nasprotniku in gremo naprej.

Miran Srebnič, trener ND Gorica po tekmi s Krčani

(bš)


Poglejte tudi

Pošljite novico