Štirje krški nogometaši novi (stari) člani NK Brežice

Štirje krški nogometaši novi (stari) člani NK Brežice Foto: arhiv ePosavje

Že v torek smo poročali, da bo v novi sezoni 2. slovenske nogometne lige v brežiški ekipi nastopil še lani član krškega prvoligaša Žiga Jurečič. Po seji registracijske komisije Nogometne zveze Slovenije je znano, da se je krška kolonija v Brežicah povečala še za četverico.

Bučar, Kožar, Račič, Božič

Krška kolonija v Brežicah

Brežičani so pred nedeljskim 1. krogom druge sezone v 2. slovenski nogometni ligi registrirali deset novih imen. Med njimi so tudi štirje Krčani, v novi sezoni bodo tako barve brežiškega drugoligaša branili ob Marku Zalokarju lani  drugi vratar članske ekipe Jan Račič, David Božič, strelec "tistega" zadetka drugoprvoligaškega zadetka za Krčane David Bučar in Aleš Kožar. Slednja sta v Brežicah igrala že v lanski sezoni, v drugoligaški konkurenci pa bosta igrala tudi letos.

Kdo so še novinci?

Ob tem so Brežicah registirali še pet članov prve ekipe. Nova imena so tako vratar Aleksandar Popović (18, prišel je iz FK Proleter Teslić), Marko Sukser (18, FC Hrvatski Dragovoljac Zagreb), branilec Marko Trojak (29, NK Istra 1961), levi bočni branilec Danijel Zlatar (33, FC Hrvatski Dragovoljac Zagreb) in Marko Zubak (19, HNK Gorica)

(bš)


Poglejte tudi

Pošljite novico