Krčani ob 360 evrov, Drugovič bo počival tri tekme

Krčani ob 360 evrov, Drugovič bo počival tri tekme Foto: arhiv ePosavje

Disciplinski sodnik Nogometne zveze Slovenije je potegnil črto pod 1. krog 2. slovenske nogometne lige in 4. krog 1. slovenske nogometne lige. Krški nogometaši bodo prispevali v blagajno, Brežičan Drugovič bo počival.

Šest rumenih kartonov, 360 evrov

Kartoni iz Velenja

Po 4. krogu 1. slovenske nogometne lige bodo iz krškega kluba v blagajno Nogometne zveze Slovenije prispevali 360 evrov, potem ko so Krčani na tekmi v Velenju dobili 6 rumenih kartonov. Prav toliko bodo zaradi petih rumenih kartonov in rdečega plačali Triglavani, zaradi nešportnega in neprimernega vedenja navijačev na tekmi z Olimpija pa še dodatnih 150 evrov. A to še ni vse, Mariborčani bodo zaradi neprimernega obnašanja navijačev in metanja bakel ob igrišče odprli mošnjiček in prispevali 1500 evrov.

Brežičan Drugovič bo počival tri tekme

V nedeljo se je začela tudi 2. slovenska nogometna liga, v 91. minuti tekme v Brežicah je bil izključen brežiški nogometaš Robert Drugovič. Kot pravijo v 91. minuti tekme zaradi nasilnegadrsečega štarta s podplatom in dvignjeno nogo v predel narta nasprotnega igralca, zato se na podlagi določil9/2(3)., 19/1(3). in 20. člena DP ter v povezavi stočko I.A.1 Splošnih navodil NZS - disciplinska politikaorganov vodenja lig NZS, igralcu za ta prekršek izreče kazen prepovedi nastopanja na3 /treh/ prvenstvenihtekmah

(bš)


Poglejte tudi

Pošljite novico