Tomaž Petrovič odletel s celjske klopi, zamenjal ga bo...

Tomaž Petrovič odletel s celjske klopi, zamenjal ga bo... Foto: arhiv ePosavje

Celjski nogometaši so po sedmih krogih 1. slovenske nogometne lige, dveh zmagah, dveh neodločenih rezultatih in treh porazih dobili novega trenerja.

Tomaž Petrovič odletel s celjske klopi

Dušan Kosič je nov trener celjskega prvoligaša

"Mesto glavnega trenerja bo s 1. septembrom prevzel Dušan Kosič, ki ima bogato zgodovino igranja v slovenskih, srbskih in avstrijskih klubih, nosil pa je tudi dres izbrane vrste Slovenije," pravijo v celjskem klubu.

V vodstvu kluba si želijo, da bo ostal vpet v delo kluba

Kot dodajajo, "vodstvo celjskega prvoligaša si želi, da bi Tomaž Petrovič, ki je sezono v Celju začel z domala povsem na novo sestavljeno ekipo, ostal vpet v delo kluba." V Celju poudarjajo, "da bodo po prihodu Dušana Kosiča pomembno okrepili svojo trenersko ekipo, ki bo skupaj z igralci sposobna poseči po še boljših rezultatih, kot so jih dosegli v dosedanjem delu sezone."

Petrovičeva statistika na klopi Celja - 2Z 2N 3P

Petrovič je na prvi sedmih tekmah na celjski klopi zbral dve zmagi, dva neodločena rezultata in tri poraze ter s tem osem točk. Prav toliko in s prav takšno statistko (2Z 2N 3P) je Petrovič s krškimi nogometaši osvojil v prvih sedmih tekmah krstne prvoligaške sezone na Gubcu.

(bš)


Poglejte tudi

Pridružite se nam na Facebooku

Pošljite novico